Thursday, October 10, 2013

Repeat Paper


Orang lain sudah bersuka ria pulang ke rumah, tetapi aku masih lagi di hostel sambil menghitung hari untuk ambil repeat paper ahad ini.


Yang buat keadaan lagi bertambah sedih apabila hanya aku seorang sahaja yang ambil subjek itu untuk repeat paper. Haa, inilah akibatnya belajar main-main.

Bayangkan... Dalam dewan peperiksaan, dalam beratus-ratus orang pelajar, hanya aku seorang sahaja yang mengambil paper "special" .


Pusing kiri, budak elektrik


Pusing kanan, budak ukur tanah

Tak ke rasa lonely di situ. HAHA

Apa-apa pun hope dapat jawab untuk next paper itu nanti. Serik dah nak repeat-repeat paper ni. Payah nak belajar sendiri satu, lonely masa dalam dewan exam. Rasa terasing sangat. Hahaha 


8 comments:

Liza Licha said...

hye dear. singgah sini.. gud luck for ur exam ye :)

miya amira said...

good luck ye...make sure score kali nim...chaiyok2

miya amira said...

good luck ye...make sure dpt score kali nim...

Yumida Huda said...

all d bez utk exam sis
gdluck k

piqa da bajitos said...

xpe
jawab je
biarkan dema
hehe

Budak Kampung said...

cik adik!!knpa blaja main2 ni.ni nk mrh ni! kan dh kena repeat paper....eeeeeee nk kena babap ni

CikPuanTatie said...

good luck and all the best

Kathy Rbain said...

gudluck sis..