Thursday, October 31, 2013

Rezeki Bulan Oktober



Alhamdulillah, rezeki hujung bulan Oktober. Blog ini telah tersenarai salah seorang daripada pemenang 1st Giveaway By Miss Fluffy. 

Maklumlah, pemilik blog ini busy memanjang. Sampaikan blog sendiri tersenarai pun tak tahu. Nasib baik, Miss Fluffy inform. Kalau tak, mungkin terlepas hadiah yang best ini. Hehe. Hadiahnya ialah seutas jam tangan lelaki jenama Casio Edifice bernilai RM65. 

Tidak kisahlah sebesar ataupun sekecil mana pun jumlah hadiah yang dimenangi. Yang penting hadiah yang diberi ikhlas daripada penganjur. Terima kasih Miss Fluffy.

Tidak ketinggalan, terima kasih juga kepada kak Kathy atas pemberian bookmark yang diberi. Mesti bookmark tu akak design sendirikan? Cantik, merah lagi tu. Hehe. Saya akan simpan dalam satu bekas hadiah daripada blogger. Sayang nak guna. hehe

P/s: Senarai peserta Mini Giveaway EkaTikah Craft akan diupdate secepat mungkin. Tunggu ye. Hehe~~

7 comments:

nurul hidayah said...

Salam . . Tahniah sis ! sy tak da rezeki kat segmen tu . hehe . ~PEACE~

Yumida Huda said...

wah beznye dpt jam..tahniah sis

♫♪ ~ Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ said...

wah... tahniah. saya pun dapat juga. hadiah kedua... alhamdulillah rezeki bulan kelahiran saya.. hari last pulak tu dpt tahu .. alhamdulillah.

salam ukhuwwah dari saya :D

Kisah Si Dairy said...

masa berjinak-jinak dengan join GA banyak kali dapat hadiah..la nie dah takde...hihihihi..tahniah ye

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dik..

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..Tahniah!

munirah rahman said...

tahniah... semoga dimurahkan rezeki selalu