Friday, August 3, 2012

Fibox Bermasalah?



Siapa shoutbox atau chat room dia mengalami masalah sama seperti gambar di atas? Yeah, kite senasib 

Masalah ini hanya berlaku kepada pengguna Fibox. Tak caya? Cer tanya pengguna Fibox yang lain.

Pada mulanya aku fikirkan, line internet yang lembab mengakibatkan masalah ini timbul. Rasa tak puas hati mula muncul HAHA.. Aku pun try buka laman web Fibox. Dan dibawah hasilnya


Damn betul! Time-time aku rajin nak berbloglah dia nak problem! Huuh, sabar je la.

So, tindakan susulan aku ambil iaitu dengan beralih angin kepada Cbox. Nasib baiklah aku memang dah ada akaun Cbox. Tak perlu nak create yang baru. Pakai yang lama sudah. Sebab itulah kalau korang tengok Cbox aku, last pada 2 Feb.. Nampak tak lamanya disitu 

Okelah. Korang yang ada masalah sama macam aku  tu, sila-silaklah tukar cepat. Bukan apa, senanglah nanti reader blog korang nak tinggalkan pesanan atau message ape-ape. Penting mana tahu. HiHi

Thats all, byebye 

Take Astro With You. Click HERE
How Many Ways You Can Cheer For Malaysia? Click HERE
Lawatilah DisneyLand Dengan Percuma. Klik SINI

3 comments:

piko said...

piko pon same.. penat tadi dok refresh banyak kali.. hurmm.-.-

-meeSUPERGIRL- said...

pernah pakai fibox . tp dah lame tukar sbb slalu bikin panessssss ...

Amirah Azhar said...

baru tau fi box ade masalah..ingtkan fi box kat blog myra yg masalah hurmmm