Monday, August 13, 2012

PEMENANG GA "Saya Nak Kad Raya Dari EkaTikah"


Tepat pada jam 12 tengah malam tadi telah berakhirnya GA "Saya Nak Kad Raya Dari EkaTikah". Seramai 
21 orang blogger yang telah join GA ini. Walaupun jumlahnya yang agak sikit, still bersyukur sebab ada juga blogger yang SUDI join. Thanks semua.

Di bawah ini aku sertakan senarai link blog yang telah join GA ini. Sila pastikan link blog anda tersenarai. *Takut tertinggal

 http://ehfarahin.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://ieyzartdsyahieyr92.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/08/entri-129-saya-nak-kad-raya-dari.html
 http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://faralalalala.blogspot.com/2012/08/1st-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari-eka.html
 http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://diariaida.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://izzatipunyerblog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://kingungu.blogspot.com/2012/08/1st-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari-eka.html
 http://nasothman.blogspot.com/2012/08/1st-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari-eka.html
 http://dreamsquerida.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/1st-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html
 http://zaatboy.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://hajar-official.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://afiqahadzan.blogspot.com/2012/08/1st-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari-eka.html
 http://cheeky-cheekyinthehouse.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://haziqahhanis.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html

Oleh kerana hanya 21 orang sahaja yang join GA ini, aku membuat keputusan untuk tidak membuat pilihan pemenang melalui Random.org. Malah, KESEMUA yang join GA ini akan mendapat kad raya tersebut. Dengan kata lain, SEMUA mereka yang join GA ini adalah PEMENANG! *Tepuk la tangan sikit. HeHe

So, kepada semua PEMENANG, silalah emailkan nama penuh dan alamat rumah anda di scorpiogirls2610@yahoo.com . As soon as possible. Selewat-lewatnya malam ini. OK? 

P/s: Kepada sesiapa yang sudah meng'email'kan nama dan alamat, sila inform di ruang komen. Mereka yang sudah melakukan sedemikian, linknya akan dipotong supaya tidak berlaku kekeliru. Terima Kasih

17 comments:

Pink PlatypuS ^^ said...

dah hantar email :3

Noor said...

terima kasih banyk2..wow..smua menang!!..tahniah utk smua jugak..nnt Noor email ye..

Aaizaatt Bin Azhar said...

dah. email.. bagun tidor terus bkak blog cute nie.. yes,, menang.. sume menang... *TEPUK!!!

XxFaraizatii2NdxX said...

*tepuk tgn** Thnks , fara dh hanta detail.hehe :b

Nana Qistina said...

Dah hantar :)

King Ungu said...

Wah ... King Biru menang juga .. nak tepuk kuat - kuat ... King Biru dah email ... =)

fiqah hamed said...

Dah hantar email..dapat tak? (:

Afiqah Adzan said...

Yeay!semua menang..da hantar email dah.. :)

Gadis Cupcakes said...

Kak eka terima kasih . cewahh . dah email kan ..

cheeky said...

dah hantar.. :)

Haziqah Hanis said...

kalo hantar pkai gmail bleh tak?sebab tak de yahoo...

NURFATIN IZZATI said...

saya dah hntr email

ni email saya--> nurfatini70@gmail.com

sila semak yee,takut tak dapat pula.

Maaf sbb hntr detail lmbt sehari.hehe

Haziqah Hanis said...

dah antar...

Ezad Skytech said...

tak sempat nak join..apa2 pun..tahniah kepada semua..:D

farahin izzati said...

:) terima kasih eka,
yeah !! *tepuk tangan ^__^

sy sudah send :)
maaf terlambat ..

FaTiMah aZ-zArAh said...

dh hntar.. maaf lambat.. baru dpt thu tadi.. x dpthntr smalam koz peksa.. : )

Nurul Hayati said...

DAH SEND...

sori lambat alert sebab tak sempat bukak blog.. :(