Wednesday, August 15, 2012

Kad Raya Sudah Di Post


Hai semua

Alhamdulillah, petang semalam sudah aku poskan kad raya yang aku janjikan kepada para pemenang GA. Walaubagaimana pun, aku hanya dapat mengirimkan kad raya tersebut kepada 17 orang sahaja. Selebihnya yang 4 orang itu, tidak mengirimkan details di email pada masa yang diminta.

Mereka-mereka yang tidak atau lambat memberi details yang diperlukan ialah:

 http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://dreamsquerida.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html
 http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/1st-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html
 http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-ekatikah.html

Busy satu cerita, + pejabat pos yang nak aje jauh nun disanakan membuatkan aku ingin pos kad raya tersebut dengan secepat mungkin. Lebih-lebih lagi dah nak dekat raya nie, nanti kalau lambat pos kadnya, lambatlah dapatnya. Kan? 

Akhir kata, maaflah kepada 4 orang blogger yang lambat dan yang tidak mengirimkan details korang ke email yang telah diberi. InsyaAllah, kalau berkesempatan, after raya aku poskan kad raya yang selebihnya itu. Itupun kalau details diberi 

Iklan Raya Astro - Kisah PakNil. Klik SINI
Iklan Raya Astro - Kisah Erra Fazira. Klik SINI
Add RM1,000 to your duit raya right now. Click HERE

6 comments:

FaTiMah aZ-zArAh said...

saya dah beri dah semalam... saya baru dapat tahu semalam kerana saya x dpt bukak hari isnin sebab ada peksa.. maaflah.. : )

fiqah hamed said...

fiqah dah hantar detail-lah.. :( kenapa detail fiqah tak sampai dekat ekatikah..

Aaizaatt Bin Azhar said...

Tak sabar-sabar nak tunggu. heheh..

Cik Asma BLuppy said...

untungla siapa yang dapat...
selamat hari raya...

Noor said...

tq..dah dapat kad raya..yea..cantik la..

Nurul Hayati said...

yati dah hantar masa 16 august ..

kenapa sis takbalas ataupun sis xdapat email yati.. huhuu.. sedihnya.. please balaslaa baru yati tau sis terima detail ke tidak lagi..

email : yatirosdi_mickey@yahoo.com.my