Sunday, October 7, 2012

Bergayut | On Call




Bergayut yang macam mana aku maksudkan? HAHA.. Ini bukan bergayut macam monkey kat atas pokok tu tau. Jangan salah faham.. Bergayut yang aku maksudkan ialah on call..

On call? Dengan siapa korang selalu on call? Parents? Sahabat handai? Boyfriend? Girlfriend? Bangla jual karpet? Haha.. Itu joke sahaje.. 

Tidak kesahlah dengan siapa pun korang on call, pasti korang mahukan privacy kan? Lebih-lebih lagi kalau perbincangan atau percakapan yang sangat sulit ataupun tersangatlah penting. Lebih senang cerita korang tidak mahukan gangguan..Terutama pada mereka-mereka yang selalu bergayut bersama boyfriend ataupun girlfriend.. Haa, betulkan, betulkan?? Mengaku cepat.. Haha.. 

Tepi tangga, tepi tingkap, kat buaian atau mana-mana tempat yang sunyi, tiada gangguan adalah port-port yang sesuai untuk bergayut.. Yewla, kalau nak on call dengan boyfriend atau girlfriend mesti nak mesra-mesra.. Malu kawan dengar katanya..Its okey, aku faham. Hekhek

Oklah. Aku cakap nie pun berdasarkan pemerhatian aku terhadap kawan disekeliling aku. Model pertama ialah roommate dan toiletmate..Haha..
Korang pula selalu on call kat mane pula? Adakah bersembunyi disebalik langsir? 

P/s: Kite tak ada boyfriend. So, tak perlu nak sorok-sorak kot. Hee

10 comments:

-meeSUPERGIRL- said...

begayut atas bumbung biasenye . haha

Nelly The Strange said...

bergayut tepi pantai pun best ! hehe

arenyss dyla said...

xda gayut2 jugak sebab xda bf..hahahaha..

Kara =) said...

gayut dgan geng biasanya..haha..port tu xde la..tp sy slalu jalan2 dlm bntuk bulatan..dh mcm tawaf setempat pulak..pening org yg menengok :P

Everything's Everythings said...

Dulu masa bercinta monyet dekat tangga lah, tmpt tu takde org lalu lalang.. kalau fikir balik berani pula aku malam-malam bergayut kt tmpt gelap mcm tu =.="

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka sembang smbil bring pstu terus tidur..haha.

♥ Wina ♥ said...

ehehehehh comel jek! kalau akak, rasanya semua tu dah try kot

salam kenal :-)

shazika said...

nice entry,,
gayut sambil baring2..
pastu tutup ngan bantal..
malu kalo roomate dgr

keri ikhwan said...

kalau monyet bergayut atas pokok,
kalau cinta monyet, bawah pokok
haha :P

shuhadaothman said...

bawah bantal..hahaha ^^