Tuesday, October 30, 2012

Tempahan Yang Telah Disiapkan


Di sini aku hanya mahu tunjukkan beberapa tempahan craft yang telah disiapkan. Alhamdulillah, makin hari makin banyak tempahan. Rezeki. Heee 

Satu katak berharga RM3.00


Satu Domokun berharga RM4.00


Satu kereta berharga RM3.50


Satu Love berharga RM2.50

Antara tempahan yang telah disiapkan

Banyak lagi corak dan bentuk yang direquest daripada pelanggan. Mahu lihat selebihnya? Sila rujuk di page Bila Jari Mula Menaip atau terus ke Fb aku sendiri, Eka Tikah

Nak kata mahir sangat tidak lah.. Tapi alhamdulillah orang ramai berpuas hati dengan hasil tangan aku sendiri. Take note "100% buatan tangan" No mesin-mesin. Al maklumlah, berniaga kecil-kecilan. Lainlah kalau bisnes tetap. Memang wajar aku memerlukan mesin-mesin nie.. Hihi

Owkeh la. Nak sambung menjahit lagi. Mahu siapkan tempahan-tempahan yang sedia ada 

8 comments:

Wana Owen said...

kalo buat untuk gantung kat handphone boleh tak?

MarliaMarble said...

dtg follow sini..wah,suka yang katak tu..! boleh lah order sini nanti ye..selalu nak order macam mana..? =D

hazwan hairy said...

wahh comelnya..gudjob pndai buat bsnes...like2..

❤farahin izzati❤ said...

alololo, comilnya keychain dia :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pandainyer dia buat..kreatif la hehe

shuhadaothman said...

untuk i ade tak? hihihi

-meeSUPERGIRL- said...

atoiii comel!

ct kektus said...

comelnya katak tu. :F