Tuesday, October 2, 2012

Dugaan Final Exam












Niat pada mulanya nak study untuk final exam nanti. Tapi apabila mula menghadap laptop, huuh lain kerja yang jadi.. Online la, tengok movie la, itu la, ini la... ishh, banyak sangat dugaannya..Pendirian tidak tetap macam inilah rupanya.

Last-last satu kerja pun tak jadi. Menghadap laptop sampai larut malam, tidur entah pukul berapa, bangun tidur sudah-sudah tentu lambat punyakan.. Exam macam mana? Lingkup semuanya.. Huh, minta dijauhkan berlakunya sebegitu >_<

Sekarang musim final exam untuk pelajar-pelajar IPTA mahupun IPTS mungkin. So, good luck untuk korang semua. Laptop, laptop jugak.. Study jangan lupa ok   *peringatan untuk diri sendiri juga..hihi*

11 comments:

Cik Nas :) said...

comel lah doodle sis buat :D lukis pakai ap..?? btw good luck exam ^^

QA's ~ mamapapa said...

uhuhu!!!mmg susah nk dpt mood nk concentrate tu..:(

Iffah Afeefah said...

perkara ini selalu terjadi wakaka

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.. beselah tu..akk pon dah pernh rasa cmtu..hihi.

cci said...

comelnya... ^_^ ehehe.. cam nak gigit jerk...

btol tu. bila leka sume keje x jadi.. haishh..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

biasa la.. sama la kite dulu2..hehe.. jom join contest kite

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

haha...bila dh biasa on9 nk conctrate pd exam tu mcm xboleh kan...nk kena on9 gak walau kejap :)

Azera Aziz said...

Salam Eka Tikah...

Biasalah kalau buka buku sure malas nk baca...bila on je Lap top rasa nak buat kerja tapi bila log in je twitter & FB...semuanya jadi lupa...Ahaks...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

Dijemput untuk join GA dari Azera....

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

haney said...

hahah laptop mmg jd punca utama utk leka. so, sila hantar laptop pulang ke rumah time study week. hahahha

Everything's Everythings said...

Setuju ni xD

shuhadaothman said...

alolo, omei sangat. hehe. gudluck sayam :)