Tuesday, October 9, 2012

Si Crush Like, Comment status FB and RT tweet kite?


Before this aku ada buat entry mengenai apa itu crushkan? Tak baca lagi? Meh baca dulu. Nanti baru korang proceed untuk cerite yang seterusnye. Tak tahu cerite dari awal, tibe-tibe baca pertengahan cerita. Comfirm-comfirm korang tak faham punya..Hee


Kalau sudah baca, baru boleh proceed untuk baca cerite selanjutnye.. Hee



Nampak gambar kat atas nie?? Faham? Huuh, pernah mengalami ini? Mestilah pernah kot. Baik mengaku cepat! Haa Haa..Hehe

Bila buka notification, dan terpapar seperti gambar diatas, secara automatiknya korang akan tersenyum simpul. Senyum kambing pun boleh. Hekhek. Yewla, mana tak senyum, Si Crush kite like and comment status fb kita. Mestilah suke. Bukan selalu dia nak like and comment kan? Mungkin 



Itu satu hal. Kali ini pula dia like status kite yang serupa di atas. Rasa sangat-sangatlah bahagia hati ini. Kenapa? Sebab aku dapat rasakan Si Crush nie seorang yang redha dan Si Crush ini juga menerima dengan redha walau siapa pun jodohnya



Itu cerita di facebook. Ini pula cerita di twitter. Huuh, Si Crush RT kite punya tweet " Saya suka awak. Tapi adakah awak tahu semua itu? :( " Kenapalah si crush nie RT je. Kenapa tak REPLY tweet aku tu.. Hmm, walaubagaimana ini hanyalah angan-angan. Kenapa? Kerana Si Crush tidak aktif  lagi di twtter. Sedih 

Oklah. Aku berhenti setakat ini dulu. Nak berangan-angan pasal Si Crush kite kejap.. Hekhek. Hidup ini kadang-kadang happy, kadang-kadang sedih. So, sementara happy ini, nikmatilah ia dengan sebaik mungkin. Bybye  

Suka doodle kite? Jom klik LIKE Page Bila Jari Mula Menaip. Thanks 

9 comments:

shuhadaothman said...

ehem ehem. hehe. sape la crush eka tu kan. ^^

cci said...

amboi soo.. sweet

-meeSUPERGIRL- said...

tak penah sb sume dh kne block. Wkakaka!

Bro Framestone said...

Amboi... berbunganya hati dia :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2 dia..hihi.

Mieya Atiera said...

Pernah jugak macam tu dulu. Tapi sekarang nie dah tak rasa apa pon.

Nelly The Strange said...

nelly tak aktif betul twitter -.-'

luqman zakaria said...

tak pernah pon jadik cmnih T__T..haha..neway thnx singgah my blog~

Asmar Arafad said...

done follow here, slm kenal