Friday, October 12, 2012

Pengalaman Pertama Menceburi Bidang Wedding Photography








Nampak gambar-gambar di atas? Haa, itu adalah beberapa contoh gambar untuk wedding album akak saudara aku iaitu Niessa bersama pasangannya Aziz. 

Ini merupakan kerja pertama aku sebagai photographer. Opps, aku nie bukanlah sehandal photographer-photographer kat luar sana..Tapi alhamdulillah, ada jugak yang berpuas hati dengan hasil kerja aku. Hee

Bak kata orang, pengalaman pertama tersangatlah indah dan bermakna. Yup, thats true. Pengalaman pertama menceburi bidang wedding photography ini tersangatlah bermakna dan banyak benda yang aku harus pelajari lagi. 

Next job di mana? Huuh, insyaAllah kalau ada rezeki ada la.. Buat part time sementara cuti semesta yang akan tiba tak lama lagi. Ok kan? Daripada membuta, kembangkan badan yang memang dah kembang nie tak elok jugak. Heee 

Harga? Jangan risau. Aku punya package tak semahal photogrpher hebat-hebat di luar sana. Berpatutanlah dengan hasil gambarnya..Hee

Oklah. Kalau rasa suka dan berminat untuk ambil aku sebagai photographer wedding korang, silalah inform terus ke FB aku. Kalau just nak tanya pun boleh. Jangan risau, aku tak makan orang.. Hekhek 

10 comments:

luqman zakaria said...

ok ler tuh! lawa jer gambaR~

cci said...

kali pertama pon da ohsem cam tu.. usaha agi k..

Cikgu Ma said...

lawa sangat dh ni....akak ni berangan nak kamera canggih tapi nak snap tak pandai cari hot spot..hehe

Aesya Zealous said...

pandai die suh pengantin posing yer.. hehehe

Iffah Afeefah said...

kemain lagi kan shoot pic pengantin

nsb belom nk kawen lg hek3

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah pandai ambik gambo..cantik :)

shuhadaothman said...

kalau i kawen dpt free x eka? muehehe . lawa! keep it up! :)

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. cantik!.. :)

-meeSUPERGIRL- said...

ad bakat! :)

^^eKaTiKaH^^ said...

ok, sumpah lawak.. haha xD