Tuesday, October 30, 2012

Crush Tak Wish Birthday Kite :'/

 


Apa korang rasa bila orang yang korang minat, suke dalam diam tak wish birthday korang? Agak sedih jugak la kan.. Uwaaaaa uwaaaa 

"Crush kite tak wish birthday kite. Sedihnya  "

Bukan bermaksud si crush mesti atau kata lain wajib wish birthday kite, tapi bila birthday kite sebelum ini si crush wish, dan bila tiba kali ini pula si crush tidak wish, agak sedih jugak la..Banyak persoalan yang terkeluar daripada kepala otak ini.

Adakah si crush lupa tarikh birthday kite?
Adakah si crush sudah punya pengganti yang baru?
Adakah si crush sudah tidak ingat aku lagi? Walau pun sebagai bekas kawan sekelas?
Dan macam-macam lagi persoalan yang ada di kepala otak ini..hmm

Think positive. 
Mungkin si crush busy dengan pembelajarannya.
Mungkin si crush terlupa sebab 26hb itu juga merupakan Hari Raya Haji.
Mungkin si crush busy dengan korban di masjid atau surau di kawan rumahnya. *Eh?
Dan banyak lagi kemungkinan. 

Apa-apa pun tetap ada family tersayang dan teman rapat yang sentiasa ingat akan birthday aku. Thanks so much.. Sayang semua.. Muahhhh 

P/s: Mungkin si crush tak ingat birthday aku, tapi aku akan sentiasa ingat birthday dia 


 

4 comments:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

kalo saya da muncung da tp sejak kawen da xkesah da, sampai sy yg ajak die p cri adiah untuk diri sy sendiri hehehe

ciksengeh :D said...

jangan sedih sedih (^_^)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alololo xmo sedih2 k hehe

shuhadaothman said...

happy belated birthday eka! slmt hari raya jugak! 2in1. hehe. think positif. Dy ad hal yg x dpt dielak kot ^^