Saturday, January 3, 2015

New Year, New-Look


New Year, New-Look.

Alhamdulillah impian untuk blog berwajah baru pada tahun baru tercapai juga. Punyalah ambil masa dalam 4 ke 5 hari untuk belek coding. Maklumlah dah lama tak membelek coding blog. Nasib dulu ada belajar satu sem subjek HTML. Kiranya macam remain semula la. Hehe

Oleh kerana tuan blog berumur 22 tahun untuk tahun ini, jadinya blog juga harus lebih matang sama seperti tuannya. Memilih tema blog kelabu pink putih, menampakkan blog simple daripada sebelum ini. 

Sidebar daripada 3 bahagian, dijadikan kepada 2 bahagian sahaja. Mana-mana widget yang tidak berapa penting, dibuang supaya blog lebih ringan. 

Berharap selepas blog berwajah baru, aura untuk berblogging seperti dahulu datang mendampingin dan awak semua jangan segan untuk singgah ke blog ini. InsyaAllah blog ini akan aktif seperti dahulu dahulu.. 

P/s: Sedang mencari beberapa blog untuk dilistkan dalam favourite bloglist. Berminat?

10 comments:

Muhammad Shahril said...

simple and nice . Boleh blajar coding dngan akak ni . Boleh tnya , akak amik course ape ye dekat Universiti ?

Invisible Me said...

Cantiiikkk. IM suka macam ni, memang nampak lebih segak bergaya gitu. Hehe. CS eh?

Syahmi Zaludin said...

Wow awesome! =)

Jom terjah balik kalau sudi? =)

http://syahmizaludin.blogspot.com/2015/01/segmen-back-to-school-2015-project-for.html

no more love u in my life said...

bestnya pndai edit blog sndri..hana lw yg simple2 blh la tp coding x brani lg sentuh buat msa nie.....cntik n simple blog

Budak Nuizz said...

cantiklah :D sy suka warna pink + kelabu .. dulu pernah jadi 'baju' blog saye.. hehehee. berminat sangat kalau kak sudi letak blog sy dalam bloglist . heheee ^^

http://ijahoney.blogspot.com/

nuyui a.k.a miss YUI said...

Makin comel blg

Muhammad Shahril said...

Ohhh amik course sains komputer multimedia . Saya bulan 3 baru dapat tahu result SPM . Kalau boleh yang bagus2 , hajatnya nk amek course Sains Komputer jgk . Blh tlong review skt dkat saya tntang course tuu . Akak amek dekat Utem kan ? Kenapa bukan UTM ?

zulhilmitempoyak said...

bagus2.. heheh.. rerindu la kat blog ni. hehehe

sha dhira said...

Simple is nice.. :D
teringin jugak nak ubah baju blog sempena tahun baru ni, tapi tak berkesempatan lagi.. :D

Mrs Yatie said...

Cantik ;)
PG memang suka blog yg simple mimple ni ;)