Friday, May 17, 2013

CPUV: Ikea-Kitchen FY2013 & Safi Natural Cleanser

 


Rezeki-rezeki, alhamdulillah.

Semalam buka sahaja Nuffnang, benda pertama yang aku check ialah CPUV. Alhamdulillah, melekat satu dua. Masa buka tak jangka pun kalau Nuffnang masih nak bagi CPUV. Al maklumlah, blog picisan. Jarang kali diupdate.

Ala, heboh macam dapat beratus-ratus, padahal ciput sahaja. Itu kira bersyukur la oke. Bukan semua orang dapat CPUV. Simpan dulu, sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Kan? Boleh la buat belanja shopping sikit-sikit. Hikhik

Campaigns yang melekat untuk bulan ini ialah Ikea-Kitchen FY2013 dan Safi Natural Cleanser. Untuk tahu lebih lanjut, silalah tekan. Terima kasih

 

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dik =)

M Hakim Faiz said...

Tahniah .. datang singgah click la nuffnang

Ohsenyum said...

time ini banyakkan entri......buat isu-isu semasa.....cubalah!

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wow!! tahniah syg!! boleh blnje ena lepas ni.. heeeeeeee

Nao Mei said...

adik tak letak jumlah tu...kalau cik memang cik akak tayang..hahahah.....
klik nuff nie..:)

Mieya Atiera said...

tahniah. Rezeki blogging!

jaakechik said...

tahniah!! rezeki tuuuu....

Dianaa said...

tahniah :)