Sunday, May 26, 2013

Tambahan Colour


Beberapa hari yang lepas aku ada post satu entry Brooch Bunga Comel Dengan Harga RM1.00 Setiap Satu?

Gambar di bawah adalah beberapa lagi colour yang baru. So, total semua ada 11 colour. Biru, merah, pink cair, pink pekat, purple, hijau, oren, krim, putih, maroon, kuning cair.





Harga biasa untuk setiap satu ialah RM1.50. Berminat? 
Boleh email terus ke alamat tkah93@gmail.com atau sms terus ke nombor 013-6494534 atau contact di Fb: Eka Tikah


Instagram

8 comments:

Kathy Rbain said...

comelnyer sis..

chinta said...

semuanye cantik-cantik belaka:)

Nao Mei said...

Cantik lah..:)

Yumida Huda said...

kiut la brooch tu
klo susun kat tepi tudung tu cantik

dEdEQ dE wIshEs said...

COMEL N MURAH LA :)

are'inliey said...

cantik cun menarik tertarikkk..
lagi lawa kalu terletak di si pemakai kan (:

are'inliey said...

cantik cun menarik tertarikkk..
lagi lawa kalu terletak di si pemakai kan (:

Sukma Haron said...

kiut ...colornya pun cantik....