Sunday, May 19, 2013

Double Sensation Pizza



Malam ini, kami bertiga iaitu aku dan lagi dua orang kawan memilih Pizza Hut untuk dinner. Apa lagi kalau bukan untuk mencuba pizza terbaru iaitu Double Sensation Pizza. Hee

Oleh kerana kami hanya bertiga, kami mengambil set untuk 4 orang. Total dalam RM50++ termasuk servic tax. 


letak extra cheese. Hee


Oven-Baked Cookie Sundae

Blurpp, alhamdulillah kenyang sudah. Apabila sudah kenyang, buat kerja pun dengan senang hatinya. hikhik

Sesiapa yang gemar akan extra cheese, boleh cuba pizza baru ini. Sedappp! 

P/s: Tak habis? Apa lagi, take away la. Sambung makan dalam bilik. Hee


8 comments:

fardiyah said...

kaler pizza dekat advertisement tu bukan main cantik..bila smpai realiti..biasa je..hehe..sedapnye pizaa

||aLeaSaRa|| said...

wah esok jugak kak lea cuba he3...

Hathirah said...

smua to 50ringgit ke? bole tahan harganye.. sedap tak? byk cheese tak?

Katak Comel said...

pe brg tnjuk gambar je,meh blnje sye ni..
bru berkat..
hihi

Teena Tna said...

Wahh, dah lama x makan piza, really wanna the 'bubur' tu..haha

Kucing Hitam said...

saya suka domino lagi dri pizzahut
http://long-cham.blogspot.com/2013/05/free-givaway.html

Dianaa said...

huwaaa! dah lama tak makan pizza. nampak sedap, tapi tak suka klau cheese kat tepi tu. macam banyak sangat.
oven baked cookie tu macams sedap :D

jaakechik said...

jaa belum try lagi pizza bru ni.... alahai terliur pulakkk...