Thursday, May 2, 2013

KFC Spicy Korean Crunch



Siapa suka akan menu baru KFC SPICY KOREAN CRUNCH?

Dalam ramai-ramai orang, mesti ada yang suka dan ada yang kurang suka dan mungkin juga ada yang tidak suka langsung akan menu baru ayam kpop ini. Tekak masing-masing, lain citarasanya.

Tetapi kalau mahu dibandingkan dengan ayam spicy yang biasa, mungkin ramai yang akan memilih ayam spicy daripada ayam kpop ini. Yew la, kita tekak orang Malaysia, bukan tekak orang Korean. Tak gitu? Hikhik

Bila sudah tahu ramai yang tidak suka akan menu baru itu, janganlah buat berlebihan. Sampaikan ayam spicy yang biasa habis. Apa cite? Tak pasal orang terpaksa order ayam kpop. Telan sambil tutup mata.

Hilang terus mood nak makan ayam KFC. Kalau teringin pun, selalu order Cheezy Zinger Burger atau Egg Tart. Itu sahaja yang tekak ini suka

P/s: Rindu nak makan spicy chicken T_T

7 comments:

NinaAz said...

nina belum cuba lagi nihhhh... bilaa laa nk try!

saffiya_aleesya @ echa said...

dah cuba..seriously MEMANG TAK SEDAP PADA TEKAK!!

Namazi Rashid said...

boleh la..tp yg spicy lg sedap...yg ni macam rase chili paste je sos dia tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

bg akk ok la..hihi

Mysara Ab Rahman said...

kte lum cuba g...da yg kata sedap n ada yg x..
ye la, selera stiap org lain2 kn...

Budak Kampung said...

xbpe nk king la..sedap lagi yg lama

Remy hazza said...

dah try dah....oklah......