Thursday, May 30, 2013

Kini Kembali, Chicken Hot & Spicy KFC



Yang telah lama aku idam-idamkan selama ini, kini telah kembali, Chicken Hot & Spicy KFC. Hikhik

Aku pasti, ramai juga nantikan kemunculan ayam hot & spicy ini. Mana taknya, kalau aku pergi KFC tu, mesti ada punya yang bertanyakan "Ayam Hot & Spicy ada?" Padahal terpangpang dengan jelasnya hanya ada ayam original dan ayam korean.

So, sesiapa yang sudah lama mengidam nak ayam kfc hot & spicy, bolehlah serbu KFC sekarang. Kot ada yang lapar tengah-tengah malam, boleh serbu KFC 24hours. Hikhik

Selamat menjamu selera 


P/s: Update entry ayam kfc malam-malam ni boleh buat perut lapar. Heee

7 comments:

keli menari said...

oh rindu ayam kuu

NinaAz said...

Haaahhhh. Y ni la y kita mahu. Ni korean y ntah pape tu. Xsedap ahhhhh

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg ni best.korea biasa je.

Kathy Rbain said...

ye..kathy lebih suka H&S ni berbanding korean tu...

Lyeen De Syifa said...

Yes....kami tak suka ayam kpop..hahaha

Mieya Atiera said...

tak pernah try lagi setakat nie, sebabnya Mieya tak makan pedas-pedas. Cuma pernah tengok je.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

akhirnya penantian ku berakhir.. yeahhh