Sunday, May 19, 2013

Hadiah Daripada Kak Dysha & Kak Cci



Alhamdulillah, hadiah daripada Kak Dysha dan Kak Cci sudah sampai. Hihihi

Actually, hadiahnya sudah lama sampai. Hmm, hampir sebulan kot. Tapii baru sekarang berpeluang untuk melihat hadiah itu dengan sendirinya. Itulah, siapa suruh bagi alamat rumah. Balik rumahnya jarang-jarang kali. So, hadiah dah lama sampai, tapi tuannya entah ke mana. 

Kononnya, sampai rumah, minta sampul, dengan excitednya nak bukalah depan ibu. Sekali tengok, lorh, ibu dah bukakan. Huu, hilang terus excited nak buka sampul hadiah.  Tapi takpa, sebab ibu yang bukakan. Hee

Berikut di bawah adalah hadiahnya:

Hadiah button badge daripada Kak Dysha untuk top 5 kuat komen.


Hadiah bookmark daripada Kak Cci untuk hadiah GA.

 Comel-comel semuanya. Terima kasih to Kak Dysha dan Kak Cci yang memberi hadiah secomel itu. Suka sesangat. Akak berdua sangat kreatif 

P/s: Beberapa hari ini kurang BW sebab line internet kat rumah slow. Now, kat hostel. Boleh BW dengan senang hatinya. Lalalala *muka bahagia*

4 comments:

Dianaa said...

wah! tahniah!
comel lah button badge tu :D
doodle kak Cci pun kawaii

Nao Mei said...

comelnya...nak juga :)

Mysara Ab Rahman said...

dua2 comel! kte suke tgok bnda2 yg comel ni

jaakechik said...

tahniah.... murah rezeki bulan ni ekkk.....