Sunday, July 7, 2013

Doodle Selamat Menyambut Ramadhan Daripada Kak Kathy




Nampak sepasang doodle comel di atas? Itu adalah hadiah daripada Kak Kathy untuk top commenter blognya,  Diari Resepi.

Serious terharu kerana dapat sepasang doodle dengan lengkap berbaju kurung dan melayu. Tengok sahaja doodle di atas, mood raya sudah datang. Padahal puasa pun belum. Hikhik

So, atas membalas budi kak Kathy, sepasang doodle khas untuk kak Kathy.



Kak Kathy dan suami. Sweet husband and wife. Hihi 

Hope Kak Kathy terima pemberian yang tidak seberapa ini. Warna merah menjadi pilihan kerana Kak Kathy suka akan warna merah, mungkin. Hee

Thanks Kak Kathy 

P/s: Idea yang datang tanpa diduga. Agak lama rasanya tidak melukis. 

4 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

comelnyaaaaaaaaaaaaa... sweet je doodle tu.. aaaauuummmmm nak satuu XD

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Comel...

luqman zakaria said...

comel sungguh!

Kathy Rbain said...

comelnyer sis..akak ambik ye?maaf ye,dari semalam akak tak dapat masuk blog sis..frust sangat..tqvm sis atas doodle sis yg cute sangat tu....