Tuesday, July 16, 2013

Keinginan Memiliki Mesin Big Shot



Setiap orang mempunyai keinginan sendiri. Mungkin keinginan itu untuk kegunaan sendiri dan mungkin juga untuk kegunaan ramai.

Aku juga mempunyai keinginan. Keinginan memilik sebuah mesin Big Shot. Mungkin bukan aku sahaja, malah beberapa orang crafter di luar sana juga mempunyai keinginan yang sama.

Pasti ramai tertanya-tanya apakah kegunaan mesin ini. Tidak tahu untuk menghurai lebih panjang. Yang pasti mesin ini adalah untuk mereka-mereka yang bergelar crafter, like me. Hee. Erti kata lain, mesin ini memudahkan kerja. Kerja lebih cepat, cantik dan kemas.

Nak memilikinya bukan senang. Harga sudah tentu mencecah ratusan ringgit. Walaubagaimanapun, usaha harus dilakukan. Kumpul duit sikit-sikit, insyaAllah lama-lama jadi bukit. Masa itu dengan gembiranya dapatlah memiliki sebuah mesin Big Shot. Hihi

Hope one day aku dapat memiliki mesin Big Shot ini. Dapatlah aku perkembangkan bisnes craft aku nanti. Eh? Hehe

Klik SINI SINI SINI & SINI bagi mereka yang baik hati nak tolong kita belikan mesin tu. Terima kasih 

12 comments:

trah zain said...

cane dia works ea? xtau,,hehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

bagus benda alah tu.. dulu nak gak.. senang bt craft kan

mumui said...

wish u will have it one day sis! =)

Kathy Rbain said...

wah..terbaiklah sis...

Nao Mei said...

adik selamat malam..cik akak datang nie..cik akak berhajat nak beli samsung s4...hihi...cik akak dah klik semua isi rumah...hihi...semoga adik dapat berbeli mesin tu...:)

Cik Kumbang said...

gelek menggelek la nanti hehe
kawan saya ada beli mesin ni juga
best kata dia,mudah nak ber.kraft
kalau xsilap dalam 600-800 kot

♥ CIKZEK ♥ said...

may ur dreams come true =))) hehehe

Syuhada Nasya said...

wahh.. semoga tercapai impian ya hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

blom ada keinginan lg..hihih..

Kisah Si Dairy said...

pernah tengok benda nie..harga die lebih kurang 6 rat jugak la.nie utk projek Craft Felt kan...dah derma..mane tau boleh tambah skit2..hehe

yana aina said...

assalam, moga dipermudahkan hajat awk tue. yana dah ada mesin tersebut. mmg memudahkan kerja. tapi bila dh ada bigshot haruslh ada dies. harga dies satu design pon boleh ler tahan.. hukhuk. nafsu nk membeli dies mmg kuat. asyik tergoda jerk.dah beli sakan kena lh hasilkn produk utk cover modal semula... heheh salam kenal --> http://nazlyizancreation.blogspot.com/

Scya Lollita said...

semoga berjaya memilikinya satu hari nanti :D