Tuesday, July 30, 2013

Senarai Peserta Simple Segmen Saya Nak Kad Raya

 

Berikut di bawah ialah senarai peserta untuk Simple Segmen Saya Nak Kad Raya. Jom blogwalking ke semua blog yang ada.

Pemenang akan diumumkan malam ini. Sila alert!!
  1.  http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  2.  http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  3.  http://arnilala.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  4.  http://theywalkinmyway.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  5.  http://nonasani.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  6. http://superpapaya.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  7. http://zakieazid.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  8. http://resipidarihati.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  9. http://ciksiputsoda.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  10. http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  11. http://www.mizisempoi.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  12. http://undeniableethought.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  13. http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  14. http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/07/saya-nak-kad-raya.html
  15. http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  16. http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  17. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  18. http://ummiberbicara.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  19. http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  20. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  21. http://invisiblenote.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  22. http://elymirsada.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  23. http://amirahamer.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  24. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  25. http://littleladyandhers.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  26. http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  27. http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  28. http://www.syuhadasalleh.my/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  29. http://littlenuur.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  30. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  31. http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  32. http://www.fatindiana.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  33. http://mininominomi.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  34. http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  35. http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  36. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  37. http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  38. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  39. http://activediary.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  40. http://we-holland.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  41. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  42. http://www.sigadismerah.my/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  43. http://nufanwhatever.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  44. http://kyralovelious.blogspot.com/2013/07/ga-simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  45. http://heyhoneysista98.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  46. http://tieysmilez.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  47. http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  48. http://rawkkstylo.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  49. http://www.cikfie.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  50. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  51. http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  52. http://ainahananinonino.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  53. http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  54. http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  55. http://supernaddyss.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  56. http://farhan-kenalihidupini.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  57. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  58. http://twentysep.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  59. http://rimaalliq.com/simple-segmen-saya-nak-kad-raya/
  60. http://www.hadifahsabri.my/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  61. http://fifahsubuki.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  62. http://cycieshukevanilla.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  63. http://fiqansz.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  64. http://superdeestorie.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  65. http://sibloggerpink.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  66. http://anabiha.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  67. http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  68. http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  69. http://vaneelea.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  70. http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  71. http://dayangnorfatimah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya-24hb.html
  72. http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  73. http://friends-jannah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  74. http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  75. http://thisisourlove-story.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  76. http://applehijaulife.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  77. http://tampawan.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  78. http://ikalib.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  79. http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  80. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  81. http://aswanazmy.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  82. http://ain-nadia.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  83. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  84. http://budakbandunglaici.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-kad-raya-dari-shuhaida.html
  85. http://akuayut.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
  86. http://mrspinkish.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html
Sila inform kalau link penyertaan anda tiada dalam senarai!

Agak terkilan juga sebab ada beberapa blogger yang membatalkan penyertaan. Sebabnya tidak tahu kenapa. Walaubagaimana pun, mohon maaf kerana lambat mengumumkan pemenang. InsyaAllah, ada rezeki korang, dapatlah nanti. Tunggu malam ini 

Klik SINI SINI SINI
 

14 comments:

Adhie Sunan Saifuddin said...

yehhh no 51

Amer Amirah said...

23 (:

Nao Mei said...

cik akak tak join lagi..masih sempat tak..hihi

Kisah Si Dairy said...

noted..no 27..dah boleh bw nie

uks world said...

yeah~ ade dalam senarai... no. 53

Am_Mir said...

no. 68 is me . ngee

Invisible Me said...

Tersenarai kat situ :)
Jangan keciwa. Dugaan tu :)

Nancy Clancy said...

Sis , blog saye tak de dlm snrai !
= http://mrspinkish.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nancy Clancy said...

Sis , blog saye tak de dlm snrai !
= http://mrspinkish.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Kathy Rbain said...

no8 :)

Princess Syazliyana said...

no 17 :-)

Nur Sabrina said...

yg no.79 tu sama blog dgn no.45 tapi lain post. saya dah padam post no.79 tu, maaf atas kelalaian saya

munirah rahman said...

16 :)

NaZiRaH @ Ezyra said...

37..;-)