Sunday, July 28, 2013

Simple Segmen "Saya Nak Kad Raya"




Hari raya makin hampir. Ramai saudara-mara sahabat-andai mengirim balas kad raya. Diri ini juga tidak terkecuali. Hehe

Sempena bulan ramadhan yang mulia ini, satu Simple Segmen "Saya Nak Kad Raya" akan berlangsung bermula pada malam ini, 24hb July 2013 dan berakhir pada ahad malam, 28hb July 20139 jam 10 malam.

Hadiah: 
 15 kad raya akan diberikan pada mereka yang bertuah mengikut random. 
 5 daripadanya akan mendapat satu penanda buku daripada EkaTikah Craft dan akan tersenarai dalam bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip.

Syarat:
 Semestinya followers blog Bila Jari Mula Menaip.
 Buat satu short entri bertajuk "Simple Segmen Saya Nak Kad Raya", letakkan banner di atas dan linkkan ke entri ini.
 Klik SINI SINI SINI SINI SINI SINI  -Jujur itu penting-
 Tinggalkan URL link entri di ruang komen entri ini.
DONE! 

Hope ada yang sudi untuk terima kad raya daripada diri ini. Mungkin kad itu tidak secantik mana, yang penting ikhlas dari hati.

96 comments:

sizziey darliana said...

http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Arni vanilla said...

Join! :D
http://arnilala.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Hannyn Shamsudin said...

Yayy ! saya nak join !! :)

http://theywalkinmyway.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Aminn.

bb_nona said...

done...

http://nonasani.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

N-fiq :D said...

http://superpapaya.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

zakieazid said...

dah join..harap yang bertuah
http://zakieazid.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nao Mei said...

ok dik...nanti cik akak join...tunggu bayar BB dulu...hihi...line slow nie :)

Halimaton Saadiah said...

http://bicarahati-hamba.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Kathy Rbain said...

akak join
http://resipidarihati.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Misz Yue said...

cikyuyue join!
hrp2 menang. aminn:)

http://ciksiputsoda.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Mirah Graphic said...

done follow awak n join segmen ni sekali

tarmizi said...

http://www.mizisempoi.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Izz Hazwani said...

Nahh
http://undeniableethought.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

eyra dzuhairah said...

http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Afiqah Adzan said...

Joined!

http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/07/saya-nak-kad-raya.html

Hafezah Yusoff said...

joinn

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

munirah rahman said...

join :)
http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Fizah Mohd said...

Nak kad raya juga...

http://ummiberbicara.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Eira Aikawa said...

eira join..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Darling Ninie said...

As salam...
Join..

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Invisible Me said...

http://invisiblenote.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

elyna mirsada said...

JOIN.

http://elymirsada.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Amer Amirah said...

http://amirahamer.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Sally Samsaiman said...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Aqilah RQ said...

Join sini :)))
http://littleladyandhers.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

DONE !
http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Kisah Si Dairy said...

join..hope dapat kad raya
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

LITTLE NUUR said...

http://littlenuur.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

count me in!
salam ramadhan :D

Mischievous Teenager ♡ said...

http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

zhathie said...

http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Dianaa said...

http://www.fatindiana.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Maru Maru :3 said...

Dijah join :D http://mininominomi.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

princessnurulD said...

http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

princessnurulD said...

http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Anis said...

http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html :)

Eyma su said...

Join..

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

NaZiRaH @ Ezyra said...

join, done klik, done follow, #2168

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Budak Kampung said...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Amira Yasmin said...

http://activediary.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

cik sha said...

http://we-holland.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

cik sha said...

http://we-holland.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-birthday-wawa-by-wawa.html

Farhan Kerewx said...

http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

C!K NiEdA NoRaiNidA said...

http://www.sigadismerah.my/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Farhanana said...

nana join :)

http://nufanwhatever.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Kyra Hizrina said...

http://kyralovelious.blogspot.com/2013/07/ga-simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nur Sabrina said...

joined,
http://heyhoneysista98.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

tiey smilez said...

Join

http://tieysmilez.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nabilaa Izzati ✔ said...

join :)
http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nurul Atiqah said...

Saya join :)

http://rawkkstylo.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nasuha said...

Sy join..

e-zati sofea said...

salam~!
dh join..
> http://loveneverdeadth.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Shafikah Shammarika said...

http://the-dreammiracle.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Adhie Sunan Saifuddin said...

turut menyertai...

http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Aina Hanani said...

Joined

http://ainahananinonino.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

uks world said...

Join

http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

syafika atilia said...

JOIN
http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

emaL said...

http://farhan-kenalihidupini.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

misse nadh said...

singgah dan join


http://supernaddyss.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nisha said...

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html Joined ^_^

irda izaren said...

http://twentysep.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Rima Alliq Entertainment said...

Joinn!!

http://rimaalliq.com/simple-segmen-saya-nak-kad-raya/

✿Hadifah Sabri✿ said...

joined! ;)

http://www.hadifahsabri.my/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

cycysyida said...

http://cycieshukevanilla.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

fifahsubuki said...

nak kad raya...
http://fifahsubuki.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Fiqa Nsz said...

http://fiqansz.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Zira Diana said...

join,
http://superdeestorie.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nurul Hasya said...

join :D
http://sibloggerpink.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

nabihah ishak said...

nak gak!
http://anabiha.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

NZahirah said...

http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Am_Mir said...

saya nak join jugakkk =D


http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html


ohoh ~ cutenya bannerrr!! >.<

Vee Lea said...

http://vaneelea.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Auto publish @ 7 pm =)

Afiqah Junizan said...

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nasuha said...

JOIN.


http://nasuhanass.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Norr Pizz said...

http://dayangnorfatimah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya-24hb.html

Cik sha said...

awak , cik sha silap bagi link haritu . ninini . http://we-holland.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

shuhaida saad said...

joint :)

http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

~Cousin Forever~ said...

p/s:Akak,harap terima sebab saya newbie,tak tau macam mana nak linked kan ke banner.

http://friends-jannah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

~Cousin Forever~ said...

p/s:Akak,harap terima sebab saya newbie,tak tau macam mana nak linked kan ke banner.

http://www.friends-jannah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nur Aina Syafiqah said...

http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Hannan Wahyu said...

hai, sori lambat joiin :) tapi join gak, demi support awk!
http://thisisourlove-story.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

amal said...

JOINED!

http://applehijaulife.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Tampawan said...

http://tampawan.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Ika Falcon said...

http://ikalib.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nur Aisyah said...

Isyah JOin ^^

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nur Sabrina said...
This comment has been removed by the author.
taShira Sha said...

http://ohthrillers.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Aswan Azmy said...

http://aswanazmy.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Ain Nadia said...

http://ain-nadia.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

ejulz said...

Tahniah.. ramai penyertaan :)

Bantuan anda diperlukan.. plizz "Bantuan anda diperlukan.."

Maisarah Aisya said...

join

http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Marou Apple Hijau said...

submit!

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-kad-raya-dari-shuhaida.html

ayut said...

done..ayut join ye
http://akuayut.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html