Saturday, December 3, 2011

Jangan Cari Pasal Sama Gua

 

Klik sini dan sini dulu, Tq



Hai semua.. Salam pagi Sabtu..

Haa, korang nampak tak gambar yang aku crop kat atas nie???

Pehh, semalam FB memang buat aku gile.. Gile?? A'ah la...Dari petang sampai malam tadi aku tak dapat buka FB aku..

Seperti mana yang korang tengok kat atas tu, "Your account is currently unavailable"..Nak log out tak boleh, ini kan nak log in.. Aku try la buka profile FB aku pakai akuun FB kawan aku, pun tak boleh..

KENE HACK APA?

Tapi nasib baik pagi tadi aku buka boleh..Kalau tak aku nak saman pemilik FB nie..Haha..

"PENTING SANGAT KE FB TU "

Bagi aku taklah penting sangat...Tak sepenting blog aku nie..Hehe.. Tapi kat FB la aku nak dapat info dari kawan-kawan aku dan yang paling penting aku nak post entry aku kat FB.. Kalau FB just untuk tukar-tukar status tu, itu bukan akulah...Sebab itu semua tak penting..Haha

Okelah... Aku harap lepas nie FB aku tak buat hal lagi.. Jangan main-main sama gua tau..Nanti gua rembat lu sampai mati.. Haah, macam pernah dengar jew ayat tu kan? Hehe Bye Bye..

P/s: Sorry sebab semalam aku tak sempat nak update apa-apa entry.. Kusyuk tengok cite Korea..Dah la dengan FB buat hal lagi..Hilang mood nak update entry.. Hehe, Sorry

2 comments:

Fendy said...

FB penting gak kdg2...

SoLy SoLicious said...

sy punye xpernah lak jdik mcm tu..hoho