Thursday, December 29, 2011

"Where is my friend" Versi Bahasa Mandarin :)



PENTING!
Minta tolong jasa baik kamu semua, tolong like pic Blog Bila Jari Mula Menaip.. Tapi sebelum itu, like page Anishukran's dahulu. Jasa baik kamu semua amat dihargai. Thanks



Hai semua..

Huuh, kelas mandarin hari nie memang happening gilerr.. Kelas kali nie aku tak mengantok langsung.. #Kelas sebelum nie mengantok la erk?? Haha..Diam! Diam! Nanti laoshi tahu habis markah aku kene potong..

Apa yang best?? Haha..Korang tengok video kat atas nie dahulu.. Tak faham pun tengok jew.. Hehe

Dah tengok?? Haah, macam video budak tadika kan?? Hehe, video nielah yang aku belajar dalam kelas hari nie..

First time dengar tak dapat tangkap lagi lirik tu, kali kedua dapat dah.. Senang jew sebenarnya liriknye..Laoshi kite orang sendiri yang cakap video nie untuk budak-budak tadika yang belajar bahasa mandarin..Kite orangkan baru belajar bahasa mandarin nie, sebab tu dia bagi kite orang dengar..

Tapi bagi mereka yang tidak tahu bahasa mandari mesti tak faham kan?? Hehe..Setakat yi, er, san, si, wu, liu tu boleh la kan? Heee, gurau jee mehh..

Lepas nie nak search lagi lagu mandarin yang senang-senang..Hehe, macam best jew dengar..Kanak-kanak pun kanak-kanak la.. Yang penting senang untuk aku faham.

Bye bye

2 comments:

mumui said...

lagu yi san yi san liang jing2...hehehe.. xpun lagu ke ren lai, ke ren lai, ma ma bu zai jia... lagu yg kiteorg bljar mase sek rendah...hehe

myra abdullah said...

wah bestnye dpt blaja klas mandarin..myra dah lame nak masuk blaja tp takdpt gak.huuuu