Tuesday, December 20, 2011

Kalau Dah Malas Inilah Jadinya


Klik sini dan sini dulu, Tq



Hai semua..

Nampak gambar kucing kat atas nie?? Muke macam kekenyangan jew kan?? Tapi naseb baik comel.. Hehe



Gambar kucing kat atas nie lagi teruk.. Malasnya melampau sampaikan mendagu kat kerusi.. Haha..Apa style la nie

Topik aku hari ini bukan aku nak cerita pasal kemalasan kucing.. Ape kejadahnye kan?? Hehe.. Tapi hakikatnya, lebih kurang macam gambar kat atas nie la kalau manusia malas..

A'ah laa.. MALAS..Malas buat itu, malas buat ini.. Sampaikan nak makan pun kadang-kadang malas kan?? Aku kalau dah malas sangat nak makan apa susah, minum milo oat dah cukup kot.. Tak pun makan maggie.. Alarh, hidup sebagai pelajar U nie tak boleh lari dari makan maggie punya.. Hee

Hari ini ada Annual Metting Kelab Comstar.. Kehadiran diwajibkan.. Pada mulanya, punyalah excited nak pergi..Dah plan dah semua nak pakai baju apa, colour apa.. Last-last sampai jew bilik, terus ubah fikiran.. Terasa malas pulak nak pergi.. Lagi pun ada assignment yang perlu disiapkan malam ini..Hehe.. #Alasan

Itulah, kalau dah malas macam-macam alasan diberi.. Padahal bende tu takde la payah sangat pun.. Kita jew yang malaskan diri nie.. Hehe..

Semalas-malas aku pun ada rajinnya juga tau.. Jangan asyik malas jew, semua bende nak buat tak jadi nanti..Payah woo hidup dengan hanya kemalasan nie Hehe.. Oke bye bye

Jangan lupa klik sini tau, tq  
 

4 comments:

shiema sufian said...

memang. shiema dan kawan kawan pon selalu mcm ni. ubah planning last minit sbb malas (:

NOVA said...

wahahahhaha.. comel ar kucing awak... nak sekor.. hihi kucing parsian nie memang pemalas la dear... semua kucing macm tu... hehehheh

Pendamba Mawar said...

malas? haha apa2 pun kucing tu tetap comel kalau malas..

biasa la alasan tu sentiasa terpahat di minda kalau da malas..:P

miss Fyqa said...

Hee~ Na mo malas2.. :)