Friday, December 30, 2011

"Kau Ingat Aku Layan Ke Semua Tu Haah? "


PENTING!
Minta tolong jasa baik kamu semua, tolong like pic Blog Bila Jari Mula Menaip.. Tapi sebelum itu, like page Anishukran's dahulu. Jasa baik kamu semua amat dihargai. Thanks



Hai semua..

Haah, nampak gambar kat atas nie?? Gambar cbox aku yang baru jew tukar.. Aku bukan nak tunjuk yang cbox aku nie cantik ke ape ke.. Aku nak korang baca yang aku bold kan tu...

Haa, dah baca?? Ishh, tak senonoh langsung.. Aku tak tahulah siapa yang post cakap macam tu.. Dia ingat aku layan ke blue blue nie?? haprak punya orang..

Kononnya Maria Ozawa la.. Hahaha, tak payah nak bajet jadi Maria Ozawa.."Kau ingat dengan kau letak nama dia tu aku berminat nak klik? No la weyhh! "

Aku letak cbox nie bertujuan senang untuk korang tinggalkan something note untuk aku.. Boleh la aku jejak korang semula nanti.. Nak private tak best pula kan? 

Tapi ayat last dia tu pandai pula kan.. "budak2 jngn bukak!" Haha.. Budak-budak nie kalau nak bukak dia bukak jew..Bukan kira apa pun..

Lebih-lebih lagi budak-budak zaman sekarang nie dah tak macam budak-budak zaman dulu.. Lebih maju dari budak-budak zaman dahulu kala.. So tak hairanlah kalau budak-budak zaman sekarang nie layan bende-bende tu semua.. kan?

Okelah. Nak cerita panjang pun tarak guna.. Sendiri mahu ingatlah.. Harap lepas nie jangan pula ada yang mengaku diri dia model itu la model ini la.. Sorry aku tak layan semua tu!

Bye bye!

4 comments:

syada said...

Macam2 org , macam2 lah ragamnya , Hee :)

Ezad Skytech said...

cehh...suka sangat menyamar kalau kat kotak jerit ni...ishh3~

Nur Atikah said...

maria ozawa? cehh, dia ingat org semua mcm dia ke? muahaha xD

Selendang Merah said...

adess.. xleh bla maria ozawa tu...pe nak jd lah...