Thursday, December 1, 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret



Klik sini dan sini dulu, Tq

Klik banner untuk join

Blog Kak Lyssa
Bohonglah siapa tak kenal dengan Blog LyssaSecret nie an..Famous kot, sehinggakan tersenarai dalam top blogger kat Malaysia nie tau..Kau ada, tak da kan?? Hee ...Melalu tutorial-tutorial yang dia ada, banyak membatu sedikit sebanyak mengenai blog terutama kepada para blogger baru..Blogger lama pun still menggunakan khidmat dia, bukan?? Hehe
 
Oke, DONE Tak tahu nak komen apa lagi sebab Blog Kak Lyssa sememangnya best.
Happy 1st Anniversary untuk Blog LyssaSecret

Nak hadiah Klik sini

14 comments:

Mazelina is Neyna said...

hye , saia datang dari segmen yang same , hekhek :)

singgah saia juga taw :)

http://neynaproperty.blogspot.com

FOLLOW skali yer

LaLa said...

singgah sini, dari segmen yg sama =D

Marina said...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

Nur Irdina Mohd Shahrir said...

Marilah visit dari segmen yg sama...

http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Niena Sofea said...

datang dari segment yg sama ..
sudah follow .. =)
nice blog ..
follow me back ..
http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

AinaHusna said...

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ida Firdausi said...

datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

NadyaBubble said...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

~Jue Aziz~ said...

dari segment lyssa secret
4low u...jom terjah menerjah

http://nurzulaihaziz.blogspot.com

ieqah zulina said...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

tee atie said...

singah sini :)

Princess Yanti said...

hye dear...singgah n follow sini....jempot singgah blog kite plak..

Eyda ♥ said...

dari segmen yg sama :)

http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html