Friday, July 10, 2015

Bila Mak Nak Semua Sedondon Masa Raya


Assalamualaikum.


Semua sedondon masa raya? Ohh tidakkk. Kalau baju raya sedondon satu family boleh terima lagi. Itu pun untuk raya pertama. Raya kedua ketiga dan seterusnya kalau boleh nak ikut style masing-masing. Kan? 

Ini daripada langsir, sarung kerusi, alas meja semuanya nak sedondon dengan baju. Ushh parah. Nanti ada yang datang raya tak nampak tuan rumah. Mana taknya, semuanya sedondon. Hehehe  

P/s: Cakap pasal baju raya? Sudah prepare ke baju rayanya? Apa tema tahun ni? 

4 comments:

AinAthirah Anuar said...

wahahaha.. sedodndon dgn langsir tak menahan/ tema hijau tahun ni. huhu

eelleenana said...

Hehe, sedonidon sume ni. Tema emerald tahun ni

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Hahaha orang datang beraya tak nampak tuan rumah.. Semua dah sedondon haha

Inani Hazwani said...

Ni over sangat. Hahaha