Saturday, July 25, 2015

Kad Raya Daripada Blogger Azhafizah


Assalamualaikum.

: Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin :

Seminggu sebelum raya yang lepas ibu beritahu ada sampul surat berisi kad raya dan kad nama sampai di rumah. Bila ditanya daripada siapa, entah katanya. Ibu cakap daripada bloggel ke blogger apa tah. Hahaha. Bukan apa, sebelum ni pernah juga sampai beberapa kad raya di rumah. Jadi awal-awal cakap dengan ibu, kalau kad raya sampai kat rumah semua tu daripada blogger. 

Memang sengaja gunakan alamat rumah di Melaka. Kalau rumah kat Kajang ni takut kadnya tak sampai je atau berkemungkinan hilang. Duduk appartment sewa yang share 3 orang ni faham-faham sahajalahkan. Hehehe


Berbalik pada topik asal. Kad yang cantik di atas adalah kiriman daripada blogger akak Fiza kita. Tq atas kiriman tersebut. Selamat Hari Raya Kak Fiza 


P/s: Ada beberapa blogger beritahu yang mereka sudah terima kiriman kad raya yang aku janjikan nak beri pada mereka yang awal memberi details nama dan alamat. Pada mereka yang tidak dapat tu, insyaAllah next year raya ada lagi. Hee. 

5 comments:

AinAthirah Anuar said...

Cantiknya kad rayaa. tahniah hehe

Amanina Mads said...

dapat juga :)

Inani Hazwani said...

dapat jugak. hehe :D

bb_nona said...

same! dapat ! hehehe... best ble kumpul kad rye ~~~~

wan muliani said...

Cantiknyaaaa.. Untung lah dapat kad raya.. Hehe