Sunday, July 28, 2013

Simple Segmen "Saya Nak Kad Raya"




Hari raya makin hampir. Ramai saudara-mara sahabat-andai mengirim balas kad raya. Diri ini juga tidak terkecuali. Hehe

Sempena bulan ramadhan yang mulia ini, satu Simple Segmen "Saya Nak Kad Raya" akan berlangsung bermula pada malam ini, 24hb July 2013 dan berakhir pada ahad malam, 28hb July 20139 jam 10 malam.

Hadiah: 
 15 kad raya akan diberikan pada mereka yang bertuah mengikut random. 
 5 daripadanya akan mendapat satu penanda buku daripada EkaTikah Craft dan akan tersenarai dalam bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip.

Syarat:
 Semestinya followers blog Bila Jari Mula Menaip.
 Buat satu short entri bertajuk "Simple Segmen Saya Nak Kad Raya", letakkan banner di atas dan linkkan ke entri ini.
 Klik SINI SINI SINI SINI SINI SINI  -Jujur itu penting-
 Tinggalkan URL link entri di ruang komen entri ini.
DONE! 

Hope ada yang sudi untuk terima kad raya daripada diri ini. Mungkin kad itu tidak secantik mana, yang penting ikhlas dari hati.

96 comments:

sizziey darliana said...

http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Arni Nazira said...

Join! :D
http://arnilala.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

HX said...

Yayy ! saya nak join !! :)

http://theywalkinmyway.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Aminn.

nona sani said...

done...

http://nonasani.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nfiqha :D said...

http://superpapaya.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

zakieazid said...

dah join..harap yang bertuah
http://zakieazid.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

naomei said...

ok dik...nanti cik akak join...tunggu bayar BB dulu...hihi...line slow nie :)

Cik Hijrah said...

http://bicarahati-hamba.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Anonymous said...

akak join
http://resipidarihati.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Diary Cik Yuyu said...

cikyuyue join!
hrp2 menang. aminn:)

http://ciksiputsoda.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Fatin Razali said...

done follow awak n join segmen ni sekali

tarmizi said...

http://www.mizisempoi.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

IZZ HAZWANI. said...

Nahh
http://undeniableethought.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Fi said...

Joined!

http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/07/saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

joinn

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

join :)
http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Amirah. said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

Nak kad raya juga...

http://ummiberbicara.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Eiraaikawa said...

eira join..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Anonymous said...

As salam...
Join..

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Invisible Me said...

http://invisiblenote.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Himawari Mirsada said...

JOIN.

http://elymirsada.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

http://amirahamer.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Sally Samsaiman said...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Aqilah said...

Join sini :)))
http://littleladyandhers.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

DONE !
http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Kisah Si Dairy said...

join..hope dapat kad raya
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

http://www.syuhadasalleh.my/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

http://littlenuur.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

count me in!
salam ramadhan :D

Mischievous Teenager ♡ said...

http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

neoblossom said...

http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Fatin Diana said...

http://www.fatindiana.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Maru Maru :3 said...

Dijah join :D http://mininominomi.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

princessnurulD said...

http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

princessnurulD said...

http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

_noturgabby said...

http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html :)

Eymasu said...

Join..

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

NaZiRaH @ Ezyra said...

join, done klik, done follow, #2168

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Amira Yasmin said...

http://activediary.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

cik sha said...

http://we-holland.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

cik sha said...

http://we-holland.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-birthday-wawa-by-wawa.html

Farhan Kerewx said...

http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Cik Nieda said...

http://www.sigadismerah.my/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Farhanana said...

nana join :)

http://nufanwhatever.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Kyra said...

http://kyralovelious.blogspot.com/2013/07/ga-simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nur Sabrina said...

joined,
http://heyhoneysista98.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Fatihah Azanan said...

Join

http://tieysmilez.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nabilaa Izzati ✔ said...

join :)
http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Awesome dreamer said...

Saya join :)

http://rawkkstylo.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

Sy join..

e-zati sofea said...

salam~!
dh join..
> http://loveneverdeadth.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

ShafikahRosdi said...

http://the-dreammiracle.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Adhie said...

turut menyertai...

http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Izzati Aqilah said...

Joined

http://ainahananinonino.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Uks world said...

Join

http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

syafika atilia said...

JOIN
http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

emaL said...

http://farhan-kenalihidupini.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

misse nadh said...

singgah dan join


http://supernaddyss.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nisha said...

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html Joined ^_^

Unknown said...

http://twentysep.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Rima Alliq Entertainment said...

Joinn!!

http://rimaalliq.com/simple-segmen-saya-nak-kad-raya/

✿Hadifah Sabri✿ said...

joined! ;)

http://www.hadifahsabri.my/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

cycysyida said...

http://cycieshukevanilla.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

nak kad raya...
http://fifahsubuki.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Fiqa Nsz said...

http://fiqansz.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Zira Diana said...

join,
http://superdeestorie.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nurul Hasya said...

join :D
http://sibloggerpink.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Anonymous said...

nak gak!
http://anabiha.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

NZ said...

http://zeirah-snoworld.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Mira_Othman said...

saya nak join jugakkk =D


http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html


ohoh ~ cutenya bannerrr!! >.<

Vee said...

http://vaneelea.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Auto publish @ 7 pm =)

Afiqah Junizan said...

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

JOIN.


http://nasuhanass.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

http://dayangnorfatimah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya-24hb.html

Cik sha said...

awak , cik sha silap bagi link haritu . ninini . http://we-holland.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Anonymous said...

joint :)

http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

~Cousin Forever~ said...

p/s:Akak,harap terima sebab saya newbie,tak tau macam mana nak linked kan ke banner.

http://friends-jannah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

~Cousin Forever~ said...

p/s:Akak,harap terima sebab saya newbie,tak tau macam mana nak linked kan ke banner.

http://www.friends-jannah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nur Aina Syafiqah said...

http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Hannan said...

hai, sori lambat joiin :) tapi join gak, demi support awk!
http://thisisourlove-story.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

amal said...

JOINED!

http://applehijaulife.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Tampawan said...

http://tampawan.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Unknown said...

http://ikalib.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Aisyah said...

Isyah JOin ^^

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Nur Sabrina said...
This comment has been removed by the author.
tashira sha said...

http://ohthrillers.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Aswan Az said...

http://aswanazmy.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

Ain Nadia said...

http://ain-nadia.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

ejulz said...

Tahniah.. ramai penyertaan :)

Bantuan anda diperlukan.. plizz "Bantuan anda diperlukan.."

sarah said...

join

http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html

budakbandunglaici said...

submit!

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-kad-raya-dari-shuhaida.html

ayut said...

done..ayut join ye
http://akuayut.blogspot.com/2013/07/simple-segmen-saya-nak-kad-raya.html