Tuesday, May 3, 2011

Form6???..owkey kew??

Assalamualaikum n selamat pagi sume...jumpe kite lagi yew...nmpknye kite memang adew jodoh nie..hahah..*apew ak merepak pagi-pagi nie...abaikan..hahah

Sebenarnye mcm nie...pagi semalam ak check atau erti kata lain ak semak la tawaran kemasukan ke tingkatan enam tahun 2011..ak sajew-sajew nak tengok ak dapat kew x..dan kat bawah nie lah hasilnye....


Yesss..kali nie ak dapat tawaran kemasukan ke form6..tapi jurusan yg ak dpt 2 yg buat ak xminat nak sambung form6 nie..jurusan kemanusiaan??..jurusan apew tu??..serius ak xtau langsung n ak xminat..tapi entah la..myb ak tak terima kot...ak tunggu keputusan UPU dlu...

Apew-apew pun ak bersyukur gak la sbb ak dpt tawaran sambung form 6 nie..alhamdulillah...sapew yang dapat tahniah yew..bg sapew-sapew yg belum semak,,sila click link INI utk buat semakan...semoga berjaya..^_^

6 comments:

Fatma Diyana MB. said...

tahniah ! hee. btw, kemanusiaan tu macam course sastera. ada belajar geo, semua :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@fatma:..owhh..mcm 2..tkah xtau pun..thanks yew fatma..^^

Cik Aish said...

form six ngn matrik sama je setahun kan..emm gud luck ok!

^^eKaTiKaH^^ said...

@ cik aish:..form6 2 thn..form6 atas n form6 bawah..huhu..thanks yew cik aish..^^

fiq. said...

gud luck...

^^eKaTiKaH^^ said...

@ fiq:..tq..^^