Saturday, May 7, 2011

Ibu Ayah,,SORY sangat-sangat..

Assalamualaikum n selamat tengah hari sume...
Harap sumenye sihat yew hari nie..amin...^^


Hari nie ak mau buat satu enty khas untuk ibu n ayah ak...first of all,, ak nak mintak maap sangat-sangat kat ibu n ayah...eka mintak maap sangat-sangat tau...aku mintak maap nie bukan kerana ak adew buat salah yg teramat besar mcm TERbunuh anak orang kew or what..hehe...tapi ak nak mintak maap coz ak dah kecewekan harapan ibu n ayah..

Seperti yang korang sume tahu,,semalam keputusan UPU dah keluarkan...n korang tau an keputusan yg ak dapat.."dukacita dimaklumkan bahawa anda TIDAK BERJAYA dlm permohonan kemasukan ke IPTA"..kecewe + patah + luruh hati ak nie..nie la result yg selame nie ak tunggu-tunggu..agak mengecewekan...but its owkey..nasib xsebelahi ak kali nie..

Dah la matrik xdapat..UPU apewkan lagi..ermm..nasib..nasib..dah nasib badan..=,="..lagi pun result SPM ak xbagus mane pun..cukup-cukup makan jewp..sebab tu kot ak xdapat tawaran mane-mane...maksud ak tawaran IPTA..IPTS xyah cakap..memang melambak pihak IPTS pos surat tawaran kat umah ak nie..yang surat surat..yang post kat email lain plak..ishhh..pening pale ak nie...

Kat cnie ak mahu buat pengakuan...sumpah ak memang jelez sapew yg dapat tawaran IPTA n MATRIK...sehari dua nie kat blog ramai yg post mereke dapat tawaran IPTA sane cnie..sampai pening dyeorang tak tahu nak pilih mane satu..ak nie pulak bukan pening nak pilih mane satu,,pening xdapat  mane-mane IPTA...tapi ak dah buat rayuan..harap-harap dapat la...skunk pon ak tunggu keputusan poli..korang sume doa-doakan erk ak dapat...amin~~

Mesti ibu n ayah kecewe dgn keputusan yg ak dapat nie..lebih-lebih lagi ayah ak..yewla..anak kawan dye kebanyakkan dapat tawaran...cume anak dye yg sorang nie haa...ak laa...sapew lagi mehh...sory yew ibu ayah..ak janji,,lepas nie ak akan stdy betul-betul...ak xnak kecewekan ibu n ayah ak lagi..maklumlah...ak nie jew sorang anak kesayangannye yg boleh diharap...

Owkeylah....apew-apew pon ak takkan mudah putus asa...orang cakap kat mana-mana pon boleh stdy...cume kite jew yg nak or tak nak..bdw thanks juga pade kawan-kawan n saudare-mara ak yg bg sokongan kat ak..tak lupe juga kepada kedua my lovely parents...walau kat mane pon ak stdy,,mereke tetap support ak dri blakang...love u all..<3<3<3

2 comments:

cik azeya said...

jangan putus asa dear. pasti ada hikmahnya.

mane tawu rezeki dekat poli. jgn lupe berdoa selalu.

(:

^^eKaTiKaH^^ said...

@ cik azeya:..thanks dear..sye akan sentiase berdoa...hope dpt lew..=)