Saturday, May 21, 2011

Tak dew mase ak.......

Assalamualaikum and selamat sejahtera semua reader....



Hari nie mood ak mood bengang...ak harap-harapkan mood ak hari nie happy jew tapi aprak tak da...arghhh!!!!!!!! 

Owkey...pertama ak bengang sebab ak send mcg kat sorang mamat nie dye tak reply-reply..berjanggut ak tunggu dye reply tapi tak gak reply..ingat ak nie apew...tunggul kayu??..tak dew mase ak nak tunggu kau reply..baik ak wat keje len lagi bagus kot..tolong mak ak lipat baju kew an...bangang betul itu mamat..tapi still boleh maafkan lagi..

Kedua ak bengang coz tadi tibe-tibe adew perempuan call and cakap ak nie kacau pakwe dye??..haaa??...ak nak kacau pakwe orang??..tak dew mase ak nak kacau pakwe kau...pakwe kau pun ak tak kenal pastu nak tuduh-tuduh ak kacau pakwe kau...ehhh..p lahhhh....p tanye pakwe kau tu..kot-kot salah orang kau main terjah ak jew an...tak hingin ak nak kacau pakwe orang len...ak adew pakwe sendiri la...

Ketiga ak bengang coz adew sorang mamat nie,, tbe-tbe nak samekan ak dengan kawan dye pulak..masalahnnye kawan dye tu pondan...adew kew patut dye nak samekan ak dengan pondon??..opsss...sory owkey..dye cakap ak nie kuat membebel mcm si pondan tu...wehhh..sory ar..tak dew mase ak nak membebel kat kau kalau kau tak buat salah...ishhhh...geram betul ak ngan mamat nie..rase mcm nak cincang kerat 14...pantang nenek moyang ak kalau orang samekan ak ngan orang lain..kalau samekan bende yang elok takpew la..nie tidakkkkk.......

Keempat, bengang coz adew budak kecik nie sajew carik pasal same ak kat tempat keje ak nie...saje mau gaduh ngan ak..aishhh...kau ingat kau sapew haa budak??..kecik-kecik sudah kurang ajar same orang tua..opss...salah, orang lebih tua...tak dew mase ak nak gaduh dengan kau la budak kecik...

Okwey..kesimpulannye di sini,,tak dew mase ak nak buat bende yang tak dew faedah...ak nak tunggu orang reply mcg ak sampai berjam-jam tak balas??..nak kacau pakwe orang yang sememangnya ak tak kenal sapew??..and nak gaduh ngan budak kecik??..membuang mase semua tu...


*bdw, sory yew kalau bahase ak hari nie agak kasar...

Mood:..panas jew hati hari nie..

1 comments: