Friday, May 20, 2011

SEGMEN REVIEW YOU ARE TOO SWEET!

Assalamualaikum and selamaat sejahtera sume...



Huhuhu..sebelum ak mau masuk tdo,,seperti biase ak akan jenguk blog rakan-rakan ak yang lain..jalan-jalan blog orang mcm penyamun dimalam hari..hehe..xdew la..so,,mase ak berblogging tdi ak terjumpa satu segmen yg menarik...segmen nie dibuat oleh MYZ.ZIEMA..segmen nie pun baru lagi...tarikh luputnya tak dibagitahu..jadi,,sebelum terlambat baik ak join..lagi pun dah lame ak tak join segmen nie...lebih-lebih lagi segmen review..huhu

Kalau nak join segmen nie mesti jawab beberapa soalan dahulu,,so kat bawah nie adalah jawapan ak..jawapan yang ikhlas dri hati..no copy cat..hehe...

1. SEKIRANYA anda mempunyai hak untuk memilih nama sendiri, nyatakan nama paling SWEET yang anda mahu? dan nyatakan sebabnya
*ak pilih nama nur atikah..sebab itu adalah nama ak..hehe..bukan apew..bagi ak name ak tu dah sweet sangat dah..hehe..tapi yang penting bkn sekadar name yang sweet tapi biar bermakna..contohnya name ak nie bermakna pembersih and penyabar..

2. nyatakan 3 perkara pertama yang anda buat semasa hari pertama bergelar pelajar Darjah 1.
*first, menangis kot..yewla..hari pertama menempuh alam persekolahan..hehe.
*second, cube cari rakan baru..walaupun malu-malu kucing..=P
*third, berlajar sesuatu yang lain dan baru kat sekolah..

3. blog M Y Z . Z I E M A...
*blog cik Ziema owkey jew..tapi jujur ak cakap ak suke tengok header dye..hehe..menarik tertarik kau memang debom..*mcm lirik lagu dah..blog pon tak serabut..yang paling penting sedap mata memandang..hehe

owkey..itu sajew yang dapat ak jawab..maklumlah..otak ak tengah malam buta nie lembab sikit..tak dapat nak perah..hehe..harap cik Ziema terima jawapan ak nie..So,,sapew yang nak join sile click banner kat atas nie..tapi nak join kene follow blog cik Ziema dlu..dan yang penting mempunyai follower bawah 500..macam ak nie..hehe...

Mood:..excited join segmen tengah-tengah malam..hehe

6 comments:

.m y z. said...

alamak! kenapa mata dia hilang! haha. ziema dah tukar gambar. dah takde dah gambar mata kelip2 tu. grr. thanks ya join :D

^^eKaTiKaH^^ said...

@ziema: hilang??..waa..kene curik kot..hehe..tkah pon xperasan..xpew2..dah ganti mate yg baru..chakk...^^

.m y z. said...

hakhak. nasib baik mata tu ada balik. memula tgok, ziema gelak terguling2 aww sebab takde mata. grr~

.m y z. said...

ziema dah review :)

http://myzziema.blogspot.com/2011/05/bila-jari-mula-menaip.html

cik azeya said...

name nur atikah mmg sweet. :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@ myz ziema:..huhu..thanks kak ziema...tkah ak perbaiki mne yang lemah... :)