Monday, July 25, 2011

Tak perlu nak ckp perangai aku mcm malaikat sngt la an..



^________________________^


Owkey, mlm nie entry aku khas nak tujukan kepada seorang lelaki yang dikatakan manusia yang hina...*bukan aku yg cakap, dye sendiri yg cakap ok !! aku malas nak sebut nama dye an..kang TERpopular pulak dye dalam blog aku nie kang..

Aku sebenarnya malas nak layan kau lagi dah...aku dah cakap ngn kau an 0-0...kau buat hal kau aku buat hal aku...tapi masalahnye sekarang kenapa kau nk ungkit-ungkit lagi an? apew yg kau tak puas hati sangat sekarang nie haa? kau nak aku ngaku yang semua masalah yang berlaku nie berpunca dari aku kew?**padahal kaulah punca semuanye.. kau nak aku mintak maaf sampai berlutut kat kau kew haa??**kau yang patut minta maaf kat Ada macam tu kot.. isshhh, kau makin buat aku benci kat kau tau tak !! tolonggg ar jangan nak menghina sangat diri tu sampai nak cakap kau manusia yg hina la apew laa..aku tak cakap pun kau mcm tu, kau jew yang terlebih perasan..dan yang penting tak payahlaa nak cakap perangai aku nie macam malaikat sangat la an...aku nie manusia biase, ade gak buat silap tapi takdew ar sampai nak cakap orang lain malaikat..MENGARUTTT  doeee!! lagi satu, aku nak tanya kau nie..kau tau tak napew aku dan kiera dok asyik maki kau kat blog?? kau ingat aku dan kiera nie sajew-sajew nak update entry khas untuk kau? wehh, tak dew masa, itu bukan hobi aku...baik aku buat entry pasal bf aku lagi bagus..**event aku tak dew pakwe..tak mcm kau an adew gf baru..TERBAIK gitu an...ahak2.. :D dan sebelum terlupa, aku tak bangga sangat pon dengan entry aku yang penuh makian kat kau tu..**padahal tak dew maki sangat an..kau jew yg terasa lebih --"..kew kau memang nak aku maki kau depan-depan? enrty tu just luahan ketidakpuashatian aku kat kau..lagipun, blog aku nie dah lebih kurang mcm diary aku..so kalau kau nak baca, baca jew laa...tak payah nak kata orang suke kew tak entry aku nie...blog ak, aku punya pasal laa an!! ahaha...

Dah la Kerill, tamatkan semua nie..lepas nie tak payahlah nak mempertikaikan semua nie lagii...bila aku dah cakap 0-0, maknanya aku dah tak nak cari gaduh ngn kau lagi...or lainlah kau  still nak cari gaduh ngan aku lagi an..terpulang.. :) bdw, thanks tau buat entry khas untuk aku tu..apew tajuk nye? kalau tak silap aku 'MY VERY FUNNY COUPLE OF FRIENDS ^_^ (KIERA RAHMAN AND EKA TIKAH'..aku hargai sangat :D

P/s: entry aku kali nie agak kasar bahasa sikit...sebab dah bengang sangat ngan sorang mamat nie...aku harap nie entry terakhir yang adew kaitan dengan dye...

2 comments:

syieda_joy said...

sabar tau?

^^eKaTiKaH^^ said...

@syieda_joy: sedang bersabar --'