Monday, February 13, 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU



Hai semua


Oke, dah lama tak join segmen dari abg Ben. Klik banner untuk join oke. Tapi masa tutup pukul 10 malam ini. So, kalau nak join cepat-cepat.

Kenapa mereka patut baca blog nie?
Mungkin sebab blog nie simple dan tak serabut mata memandang. Biar simple, tapi isi yang hendak disampaikan itu sampai kepada orang ramai. Kan? 

Entri menarik?
Mungkin entry ini kot yang bagi aku menarik. Sebab itu adalah first entry sepenuhnya aku buat dengan doodle. Hehe.. Comell tau.. Hewhew

OKE! Done Abg Ben

21 comments:

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Eyqa Hasnan said...

eyqa singgah :) eyqa dtg dr sgmen yg sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Unknown said...

follow segment BA . .
salam singgah ^^
singgah blog kite if rajin . .
saya dah sertai tapak awak ^^
followa alik eak . .

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Syamira said...

singgah sini dr segmen yg same ^^
jom singgah saye blik

http://syamirayahya.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi! singgah dari blog abg ben :)
dari segmen yang sama.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

karmilaillang said...

singgh cni, jalan-jalan =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Umi Azureen said...

HAi, salam perkenalan!
Datang dari segemen yang sama, jum singgah cik Lily pulak~

ZaroL said...

Hi...sama lah segmen kita kt BA ! wahh..Jom tgk entry sy pulak. folow taw !

www.pelangiany.blogspot.com

Eima Ari said...

Salam Perkenalan...

Dari belog Abg Ben ;)

Nadiah said...

comelnye blog....dari segmen yg sama...saya dah follow awak...follow saya juga ye..tq

dya nasir said...

dari segmen yang sama..
jemput singgah ke blog dya
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-baca-blog-aku.html

CikPuan FiDa said...

dari segmen yang sama ^_^ nice blog..follow blog nih..


http://hatinufid.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah MN said...

Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu.

-Dari segmen yang sama
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Shikin Jamburi said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

aimanfiez said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Unknown said...

ok.......thanks sudi singgah blog CH....CH dh smpai ke blog kamu.....salam kenal..... ^_^

Unknown said...

thanks sudi ke blog CH...........CH dtg berbalas kunjungan.... =) keep in touch ya.....

Syamira said...

thankz sudi singgah ^^ salam perkenalan :)

9n0L4 said...

TQ. datang lepak sini balik. ;)

bebeldotsorang said...

Hehe singgah di sini :)

Unknown said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)