Monday, February 13, 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU



Hai semua


Oke, dah lama tak join segmen dari abg Ben. Klik banner untuk join oke. Tapi masa tutup pukul 10 malam ini. So, kalau nak join cepat-cepat.

Kenapa mereka patut baca blog nie?
Mungkin sebab blog nie simple dan tak serabut mata memandang. Biar simple, tapi isi yang hendak disampaikan itu sampai kepada orang ramai. Kan? 

Entri menarik?
Mungkin entry ini kot yang bagi aku menarik. Sebab itu adalah first entry sepenuhnya aku buat dengan doodle. Hehe.. Comell tau.. Hewhew

OKE! Done Abg Ben

21 comments:

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak! Harap Singgah Blog Kite Jugak K... Hee

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Eyqa Hasnan said...

eyqa singgah :) eyqa dtg dr sgmen yg sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

gadish_bengang said...

follow segment BA . .
salam singgah ^^
singgah blog kite if rajin . .
saya dah sertai tapak awak ^^
followa alik eak . .

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Syamira Yahya said...

singgah sini dr segmen yg same ^^
jom singgah saye blik

http://syamirayahya.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi! singgah dari blog abg ben :)
dari segmen yang sama.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

karmilaillang said...

singgh cni, jalan-jalan =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

cik Lily said...

HAi, salam perkenalan!
Datang dari segemen yang sama, jum singgah cik Lily pulak~

ZaroL said...

Hi...sama lah segmen kita kt BA ! wahh..Jom tgk entry sy pulak. folow taw !

www.pelangiany.blogspot.com

eima-caa said...

Salam Perkenalan...

Dari belog Abg Ben ;)

Nadiah said...

comelnye blog....dari segmen yg sama...saya dah follow awak...follow saya juga ye..tq

dyabunga said...

dari segmen yang sama..
jemput singgah ke blog dya
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-baca-blog-aku.html

CikFi said...

dari segmen yang sama ^_^ nice blog..follow blog nih..


http://hatinufid.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu.

-Dari segmen yang sama
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Jika sudah follow blog saya, terima kasih.. Jika belum, follow yea.. Sy datang untuk follow kamu.. :)

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Cahaya Hidup said...

ok.......thanks sudi singgah blog CH....CH dh smpai ke blog kamu.....salam kenal..... ^_^

Cahaya Hidup said...

thanks sudi ke blog CH...........CH dtg berbalas kunjungan.... =) keep in touch ya.....

Syamira Yahya said...

thankz sudi singgah ^^ salam perkenalan :)

9n0L4 said...

TQ. datang lepak sini balik. ;)

bebeldotsorang said...

Hehe singgah di sini :)

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)