Thursday, February 23, 2012

Happy Anniversary To My Parents



Hai semua.. 

Terutama sekali sorry to all my reader sebab entry semalam aku tulis dalam keadaan yang emotional sedikit. Normallahkan marah sebab entry di copy oleh blogger lain. Itu pertama kali entry aku di copy oleh blogger lain tau.Heee..But now, aku dah oke #kot. Aku maafkan adik yang copy entry aku tu. Tapi ingat, jangan buat lagi tau :)
___________________________________________________

Stop cerita pasal "Si Copycat". Now, entry aku nie khas aku tujukan kepada parents aku yang berada kat rumah sekarang. Nak tahu kenape?? Sebab aku nak wish........



HAPPY ANNIVERSARY TO MY PARENTS!!

Actually, semalam sebenarnya tarikh ulang tahun perkahwinan ibu dan ayah aku. Tapi sekarang baru aku nak wish kan?? #Apa punya anak la kau.. Eh, malam sebelum aku dah wish oke. Just aku belum wish kat blog nie jew.. Hewhew..

To My Parents: Selamat Ulang Tahun Perkahwinan kali yang ke 18 tahun. Ika doakan ibu dan ayah kekal bahagia sampai bila-bila..Semoga dipanjangkan umur, diberikan kesihatan tubuh badan dan dimurahkan rezeki. Amin.. :)

Sedih sebab tahun nie tak dapat wish kat ibu and ayah depan-depan. Hanya dapat wish melalui telefon jew. Tapi takpe, balik minggu nie ade something special.. HEHE.. Tunggu..

P/s: Tak lupe juga kepada Kak Ira. HB tau.. May Allah always bless you. Birthday akak ika senang ingat sebab sama dengan tarikh anniversary ibu dan ayah.. :))

8 comments:

Diyana Norman said...

wahhh.. ape yg special tuh hehehe
congrats to them. moga kekal sepnjg hayat.sampai syurga. AMIN

gεgυяl кechiкツ said...

blogwalking ^^ sggah siniyh dan follow , , kalau sis sudi jenguk lah kite balik

Ezad Skytech said...

selamat ulangtahun buat mereka ye...hee :D

cIk JanNah said...

happy anniversary to your parents! May Allah bless them :)

Pupel Liyana said...

wa..tahniah ye dari pupel untuk mama dan papa kamu :) 18 tahun tu satu jangka masa yang panjang hehe:) nasib baik adik tu nak kredit entri kamu akhirnya hehe:)

alya_sygs said...

wahhh... happy anniversary utk mreka :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

happy anniversary kepada mereka :D

Azhafizah[フィザ] said...

happy anny to your parents..semoga terus bahagia..aminn