Tuesday, February 21, 2012

Mencuba Sesuatu Yang Baru - Craft




Hai semua..

Nampak gambar kat atas nie?? Cumill kan?? Macam aku..Ayat perasan di situ..HAHA.. 

Oke, sekarang nie aku dalam proses nak belajar buat craft. Yew, craft macam gambar kat atas nie.. Tapi boleh ke aku buat se'cumill' gambar kat atas nie?? #Tanda tanya di situ.. HEHE.. InsyaAllah aku akan cube buat se'cumill' macam gambar kat atas nie..

Barang yang aku tempah pun dah selamat sampai di tangan aku.. Tq to Fatin Farah De Craft atas barang yang dijual.. Cantik potongan LOVE tu.. HEEE

Seperti yang korang semua tahu, nak belajar sesuatu yang baru bukan mudahkan? Tak semudah yang kite sangke. So, nak jadikan ia mudah, kite kenelah banyakkan mencuba dan mencuba. InsyaAllah akan jadilah seperti mana yang dimahukan ataupun lebih bagus daripada yang dimahukan.

 Harap dapat menghasilkan satu dan lebih craft yang cantik dan cumill. InsyaAllah kalau kali nie menjadi, nak try buat craft yang baru pula..HEHE

Nie salah satu craft yang simple dan cumill <3
Mahukan Nikon DSLR? Klik sini dan sini

8 comments:

deno said...

comelnyeeee!! nak satu bleh? hehe :P

yuyune said...

alahaiii. chomel nyerrr craft owl nehh :D

Cik Atien said...

wahhhh. comelnyaaa. :)

Diyana Norman said...

comelnyer... naty boleh lah jual.. hehe

saffiya_aleesya @ echa said...

ok selamat mencuba untuk belajar buat craft yang comeii2

Ezad Skytech said...

serius..mmg cute2 je craft ni..hee~

cik ika said...

comelnye..nk jugak..hehehe

Liza Razak said...

comelnye !! geram pulak tgk..kalau dah terer buat..boleh la jual.mesti ada orang nak beli brg comel mcm ni :)