Saturday, December 22, 2012

Bookmark "I LOVE BLOG"


Siapa suka akan bookmark yang comel lagi cute? Haa, korang datang sesuai pada tempat dan masanya.. Hihi..

Di bawah ini adalah bookmark handmade by aku sendiri. Diperbuat 100% daripada craft. 




Berminat untuk mendapat free?? Jom join Giveaway di bawah. Berikut bukanlah Giveaway yang aku anjurkan. Aku hanyalah salah seorang daripada sponser Giveaway tersebut. Kalau rasa mahu dapatkan bookmark "I LOVE BLOG" secara percuma, rajin-rajinkan diri untuk join oke?

KLIK BANNER UNTUK JOIN

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Jangan lengah-lengahkan benda yang baik. Nanti terlepas siapa juga yang rugi. Kan? Hihi.. InsyaAllah, kalau ada rezeki korang, mesti korang akan dapat punya 

Kepada mereka yang mahu tahu lebih lanjut atau mahu membuat tempahan craft, bolehlah emailkan kepada alamat email yang tertera di bawah:

tkah93@gmail.com

Nak hadiah Bookmark "I LOVE BLOG"? Jom klik sini dulu:

9 comments:

NadyaBubble said...

Cunnn okay ! Nak satu :D

Nur hanim said...

Hi jom join segmet hanim xD

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/short-segment-aku-suka-dia-by-hanim-and.html

hananhadila said...

comelnyee .. nakk free boley tak ? hahahha . muke tak malu

dEdEQ dE wIshEs said...

COMELLLL GILER BOOKMARK TU

✿A I N A A✿ said...

comelnyaaaa.... nak juga tapi xleh dpt free ke?? hehehe

Aril Impian said...

hai slam rakan-rakan

Cikgu Ma said...

santek banget...

shuhadaothman said...

rajinnye dy..nak nak! ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cutenyerrrr