Friday, December 7, 2012

Sudah Mencapai 100,000 Pageview? Alhamdulillah :)




Apa yang mencapai 100,000 tu?? Followers ke? Hahaha.. Kalau followers aku mencapai 100,000 tu, aku dah lama pengsan. Kalah Lyssa, Ben Ashaari mahupun Hazwan Hairy..Hehe

Sebenarnya, yang sudah mencapai 100,000 itu ialah pageview untuk blog aku nie. Alhamdulillah, tercapai jugak akhirnya. Mungkin bagi korang "Alarh, pageview je pun. Bukan followers" "100,000? Sikit jew tu.. Aku dah lebih dari itu" dan macam-macam lagi pendapat la. Aah, peduli apa kata orang. Blog aku, suka hati aku la.. Hohoho

Bukan senang woo nak capai 100,000 pageview nie. Aku bukan retis mahupun artis. Tunggu bertapa dalam gua pun, keluar nanti belum tentu dah capai 100,000 pageview nie.. Ehh?

Apa-apa pun, tanpa korang aku tak akan dapat mencapai target sebanyak itu. Terima kasih untuk anda, anda dan anda semua.. Hee. Nah aiskrim setiap seorang  [klik airskrim] 

P/s: Selalu-selalulah singgah sini. InsyaAllah, ada kelapangan masa aku pasti akan balas kunjungan korang semua.. 

Suka doodle kite? Minta tolong like SINI dan SINI boleh? Terima Kasih 

12 comments:

Wana Owen said...

Tahniah..:D

Areef Ibn Naim said...

salam,

tahniah :)

pasal contest fotografi - ceriakan hidup anda tu, nak edit gambar boleh, tp klu nak gabungkan gambar sy tak galakkan... lbh prefer satu gambar supaya lbh fokus...

Saadah Baek said...

tahniah awak !

hazwan hairy said...

HAHA EH2! ada nma kita lah..haha...hery pn xsmpai 100k view lagi :p ...tahniah! teruskan menulis apa sja yg terlintas..esk jgn lpa dptkan utusan malaysia...hehe

✿A I N A A✿ said...

Tahniah!!! ena punya pun x sampai sebanyak tu lagi tau tau... wahhh blog hot ni.. hehehe

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah :)

kak nora said...

salam dari bunda, Tahniah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wahhhh tahniah yer

Afiqah Adzan said...

Tahniah ! Saya punye baru 3000..Memang susah nak dapat

Qarr Jalil said...

100,000.. hebat tu!

tahniah :)

Steffany Daph said...

wooh, jeles ni :P hahah. congrat u..hope kita pun leh juga cam tu nanti.

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg byk tu syg...