Monday, December 10, 2012

Separuh Akhir Pertama Malaysia Vs Thailand



Semalam telah berlangsungnya perlawanan Separuh Akhir Pertama Bola Sepak Piala AFF Suzuki Antara Malaysia Vs Thailand yang bertempat di Stadium Bukit Jalil. 

Siapa kat sini yang pergi menonton perlawanan tersebut? Wuuu,untung le dapat tengok live. Aku? Bukan hanya tak dapat tengok live, tengok kat tv pun tak dapat.. Huuh, kesian bunyinya kan? Haha

Ikutkan hati, memang nak tengok perlawanan tu walaupun hanya kat tv. Tapi... kesebukkan diri menyiapkan tempahan craft membuatkan niat aku terbatal. *macam niat puasa pulakkan. Haha* Itu pun kalau tv kat bilik tv boleh gune..

Nampak tak busynya disitu? Berselerak sungguh meja aku.. Heee
Tak tengok live atau melalui tv tidak bermakna aku tak tahu perkembangan perlawanan tu.. Apa guna ada twitter, facebook..kan? Semuanya terupdate di sana..

Dan keputusannya seri, Malaysia 1- Thailand 1. 

Oklah, Walau apa pun keputusan, Harimau Malaya tetap dihati.. Cehhh cehh.. 


P/s: Nak tahu tempahan craft apa yang aku dok busy buat tu, tunggu next entry.. Hehe..Bybye 


13 comments:

puteri hanisah said...

takpe....malaysia boleh!!
go harimau malaya

hazwan hairy said...

semalam tgk live best..walaupn seri tetap berpuas ati tau..hehe..all the best tuk harimau malaya..

Nurmujahidah Ismail said...

jom join my giveaway. all participants will get free domain :D

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

farah.fauzi said...

hidup harimau malaya!! hee~~
p/s : agk tertarik dgn craft tuu.. cube cite..nnt farah bole tempah ..hee~ :D

Nurmujahidah Ismail said...

assalaamualaikum. tumpang promote ga domain for all participants kat sini k,, do join :D

mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

rafflesia said...

seri... :) hukhuk.. malaysia boleh! :)


:)

✿A I N A A✿ said...

Alhamdulillah, even satu sama pun, tetap berpuas hati dengan permainan mereka... cuma sekarang jumlah keseluruhan gol, Malaysia kurang dari Thailand, semoga Rabu ni malaysia dapat pungut mata yang lebih

aimaniman said...

Dofollow blog ni..
X sama dgn tonton game wp tau lalu fb stau tweeter sbb adik x dapat rasa debarannya tau..
Wow. Mesti kreatif tahap gaban ni dik.. akak suka akak suka..

Cikgu Ma said...

sweet la craft tu...

Nasuha said...

satu sama pn kira ok..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

seri pulak..moga malaysia buat yg terbaik timbal balik ni utk mara ke final

Azhafizah Md Nor said...

go go harimau malaya match kat thailand nanti.

-meeSUPERGIRL- said...

harap pusingan kedua berpihak kpd msia :)