Monday, December 24, 2012

Short Entry: Minggu Yang Sibuk



Minggu ini ialah antara minggu-minggu busy aku. Nak buat itu lah, nak siapkan inilah, dan macam-macam lagilah. Lagi bertambah busy bila aku buat bisness kecil-kecilan sambil belajar. Itu memerlukan pembahagian masa yang betul untuk menyiapkan semua tugasan dan tempahan.

Terima kasih kepada mereka yang tag aku untuk mengajak join beberapa giveaway. Yang mana aku sempat join, aku join. Yang mana tak sempat tu, maaf. Kesuntukan masa untuk join.

Mungkin dalam beberapa hari nie aku jarang update entry, tetapi tidak bermakna aku tidak menjenguk anda-anda semua. Paling tidak pun dua ke tiga blog akan aku kunjungi bila ada masa lapang.

Walaubagaimana pun jangan kecil hati kalau aku tak jenguk atau singgah ke blog korang. Mungkin terlepas pandang. InsyaAllah aku akan jenguk atau singgah ke setiap blog bila masa mengizinkan. ok?

Jumpa di next entry, bye bye 


8 comments:

✿A I N A A✿ said...

sama la kita yunk...ena pun xmahu update entry buat sementara waktu... nk blogwalking je.. huuuu

dEdEQ dE wIshEs said...

BUSY2 PUN .. JGN LUPE JAGE DIRI K SYGG

Rara Nasiha said...

takpa, fokus pada yang lebih utama dulu ya :)

CikMunBlogger said...

biasa lah tuu , bila dah busy blog semua kena tepi kan dulu . hehe . buat yng penting dlu kan .

Pykaa Pdott said...

sama la pyka pon dah jrang2 update blog , update pon skali skala ja . hehe ape pon good luck ea :)

-meeSUPERGIRL- said...

klik iklan awak bg smgt sikit .. hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pn busy skang ni hehe

hazwan hairy said...

bru dpt on9 jga..bz juga tp xtau bz apa..eheh