Thursday, April 25, 2013

CPUV Pertama Untuk Tahun 2013



Alhamdulillah, benda yang ditunggu-tunggu untuk sekian lamanya sudah pun tiba. Hampir satu tahun aku menunggunya.

Terima kasih kepada Nuffnang kerana sudi memberi CPUV yang ketiga untuk blog ini. Aku akui yang suatu ketika dahulu aku pernah curang akan dikau. Aku abaikan dikau buat sekian lamanya. Walaubagaimana pun,  operasi pujuk memujuk kian kali aku lakukan pada setiap hari. Macam mana tu? Hikhik

Walaupun blog orang lain sudah bertimbun-timbun CPUV yang mereka dapat, aku tidak pernah berputus asa untuk memujuk Nuffnang. Pelbagai cara aku cuba dan terus mencuba agar Nuffnang bermurah hati untuk memberikan walau satu CPUV untuk blog ini.

Terima kasih juga kepada mereka yang selalu menyinggah di blog ini dan terutama sekali kepada reader tetap blog ini. Terharu rasanya bila ada juga yang sudi menyinggah di blog ini walaupun jarang kali diupdate. 

InsyaAllah, walau sebusy mana pun, aku akan meluangkan sedikit masa untuk membalas kunjungan anda semua. 

12 comments:

fyna said...

fyna dah lama takde BE nih =='

nuyui a.k.a miss YUI said...

thniah syg..

akk nmpk dg je ,cubit2 =)

husna zahidi said...

alhamdulillah..=)
bila turn husna plak nk ada yg running nih..>.<

NUR HAZWANI ABD MAJID said...

rezeki jangan di tolak kan..sy masih baru dalam dunia blog nie..leh la bg tunjuk ajar :D

Mieya Atiera said...

tahniah.

Budak Kampung said...

budak tecik cmne nk join nuffnang ni?

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Alhamdulillah, tahniah ye... hehehehe

Nieyxzha Hassan said...

Alhamdulilah..dpt jugak kan.. ^^

inche hlovate said...

sya pun dah lame tak dapat BE ni hihi

Anis Farhana said...

Tahniah. saya pun baru dapat cpuv :D

Nurul Aini said...

Wah..tahniah ye..hehe.

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com