Monday, April 22, 2013

Keyword "Gwiyomi" Menjadi Pilihan

 


Dalam seminggu ini, keywords yang menjadi pilihan ramai pembaca blog ini ialah Gwiyomi. "Siapa yang buat video gwiyomi" "gwiyomi gadis bertudung untuk suami" "gwiyomi dance" "Gwiyomi dance steps" dan pelbagai lagi.

Nampak tidak, betapa "Gwiyomi"nya blog ini. I means, comel. Hihi

Ini semua disebabkan entri INI

Lanjut SINI
 

11 comments:

Lissa LaLissa said...

memang femes gwiyomi sekarang nii.. ehe

Izara4eva™ said...

penangan gwiyomi ni. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk tak tgk2 lg..

Remy hazza said...

memang fames keyword tu.......
kan comel......

Remy hazza said...

jom kita gwiyomi......

adrianna syaz said...

Salam kenal ekatikah..sya baru berblog..folo blog ni..jika sudi singgah le ke blog sya..trima kasih..:)

Nieyxzha Hassan said...

Nak tau sangat siapa yang bertudung comel tu..ade info ker?

Mieya Atiera said...

Yup. sana sini dok cerita pasal gwiyomi, terbaru siap ajak bloggger untuk "bergwiyomi" sekali

hazwan hairy said...

bru wat entry psl ni..haha

FarhanahAdzlan said...

gangnam style, herlem shake(betul ke) dan skarang ni gwiyomi..macam2 haha :)

Nurul Aini said...

Memang demam kiyomi lah ni.