Monday, April 8, 2013

Pemenang "Pencarian Bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip"



Seperti yang ramai nanti-nantikan, kini tibalah masanya untuk mengumumkan siapakah pemenang untuk segmen "Pencarian Bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip". Pemenang akan disebut mengikut no. Sila rujuk SENARAI PESERTA

Kategori pertama: 5 blog terpantas | Mendapat satu brooch
 No 1, no 2, no 3, no 4, no 5

Kategori kedua: 20 blog yang dicabut menggunakan random.org | Tersenarai dalam bloglist blog ini + satu brooch











Kategori ketiga: Top refferal | Mendapat topap bernilai RM5



Berikut adalah para pemenang. Kepada mereka yang tersenarai mendapat brooch, sila bagi detail seperti nama penuh dan alamat serta no link anda. Ini bagi mengelakkan kes ditipu dan tertipu. Kepada pemenang top refferal pula, sila bagi no telefon anda. Detail mestilah diberi selewat-lewatnya Jumaat ini.

Butiran bolehlah dihantar ke email:
tkah93@gmail.com

Tahniah kepada pemenang 

17 comments:

Ms Fiqstie said...

yeaahhh .. no #46 .. kikiki .. jap lg bg detail :]

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Hurm, takde rezeki :) Wah, untunglah sape yg dapat 2 brooch tu ~

Amanina said...

salam..singgah sini.wah menariknya
tahniah kpd pemenang

wana wazm said...

tahniah kpd pemenang.

Nur Aina Syafiqah said...

Alhamdulillah menang brooch, no.36 :).

Nur hanim said...

Tak ada rezeki. Congrats!

Panggil Aku Han said...

heheh tahniah kpd pemenang :D

Nieyxzha Hassan said...

aisey camne lupe nak join ni...

anyway, thanks pada yang menang ^^

mi$$ch0c0laTe said...

tahniah pd pemenang :D

Dianaa said...

tahniah semua :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah kpd mereka semua..

Budak Kampung said...

ops!!!kite menang??dont believe it hehehe

Nurul Yuyu said...

syukur Alhamdulillah,ada rezeki menang :) nanti saya send detail.

Ainur Athikah said...

Asaalamualaikum, saya dah bagi detail. Kalau ada apa2 masalah maklumkan kepada saya. Terima kasih. :)

Kathy Rbain said...

syukur alhamdulillah,1st time menang join segmen2 ni...kathy dah hantar detail kathy ke email sis...tqvm..

cik tenggiling said...

TERIMA KASIH...SAYA DAH BAGI DETAIL..

ima salsuzaima said...

ala ruginya.saya terlambat bg detail..:'( xpe la.bukan rezeki.huhu