Wednesday, April 17, 2013

Gwiyomi Dance ƪ(˘⌣˘)┐ ƪ(˘⌣˘)ʃ ┌(˘⌣˘)ʃ


Sekarang sudah tersebarnya video comel lagi kiut iaitu Gwiyomi di merata-rata tempat. Kalau boleh semua negara, semua orang, nak buat parody, video Gwiyomi nie. Tahulah comel. Hikhik

Malaysia tidak terkecuali juga tahu. Jom tengok video Gwiyomi Gadis Bertudung Comel. 



Ini pula video Gwiyomi Cutes Song Vietnamess German Version

 

Video Gwiyomi Brothers

 

Dan ini yang kelakar, bukan comel. Haha. Mungkin orang nie perasan comel. Video Gwiyomi Parody (ugly girls version)

 

Apa macam? Korang pula bila nak buat video Gwiyomi? Hehehe..

Tak tahu step Gwiyomi Dance ini? Boleh rujuk seperti gambar dibawah:



Selamat mencuba 

Video selebihnya SINI

 

11 comments:

Afiqah Adzan said...

Sesuai untuk siapa yang nak buat video Gwiyomi nii

MéuzAngelo™ XXIII said...

kalau pompuan buat aku boleh terima. tapi kalau lelaki yg buat mende alah ni aku rasa mcm nak keterajang perut dorang.. geli! haha

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe.. comel2 ja..

||aLeaSaRa|| said...

hahahha gelak bc komenmeus tu....alalala comel betul awek tudung tu ^^

Mieya Atiera said...

comel kan.

onie said...

manusia yang comel je sesuai buat video cenggini,hik

Lissa LaLissa said...

semua yang buat gwiyomi nii semua nampak comel., hehe daa lagu nya pun coomell sangat~! ehe

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

memang tengah hot la kiyomi ni.. perghhhh!!! memang sgt2 comel

ros_reeza said...

yang bertudung tu, comel gayanya :)

Nurul Aini said...

Orang korea buat comel..budak2 buat comel. Kalau orang malaysia buat, maaf cakap..tak comel..kihkih..comel kita tak sama dengan mereka..Tak boleh tunjuk..simpan untuk yang teristimewa je.peace. ^____^

RaisyaSukor said...

kalau aisya yg buat?? mcm mana?? hehehe...

http://hikayatraisyasukor.blogspot.com/2013/04/maksud-lagu-gwiyomi-bahasa-inggeris.html