Friday, April 5, 2013

Jom WeChat




Sekarang sedang hebohnya sana sini akan satu application terbaru yang dipanggil WeChat. Application ini berfungsi sebagai tempat perbualan, berchatting, mencari rakan baru dan macam-macam lagi lah. Waa, boleh cari ehem ehem. Eh? Hahaha. Gurau sahaja.

Sekarang tak berapa ramai lagi kenalan dalam WeChat nie. Al-maklumlah, kite nie bukan budak famous. Hikhik. 

Korang ada WeChat? Mehh sini tinggalkan Id korang. Takpun scan sahaja bar code yang comel loteh di bawah ini. Kalau tak boleh, search Id: EkaTikah. Boleh kite berchatting di WeChat. Weee


P/s: Semenjak application Whatsapp kenakan bayaran, ramai sudah beralih kepada WeChat. Yewla, free siapa taknak kan? Hihihi

4 comments:

luqman zakaria said...

nk try jgk lah..ramai dh pakai nih xleh jadik

Diari Si Froggie said...

Wasalam.. ala tak sempat nak join Bloglist kamu. hehe. Malangnya aida ketinggalan bab wechat nie sebab guna public phone je.. :P hp tak canggih.

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

selamat ber wechat ye.. hehehehe

Cikgu Ma said...

errr...akak x der la we chat...hp prob...nak buka wifi pon x dapat