Sunday, April 28, 2013

Kerja Di Hari Minggu



Today bersamaan dengan hari Ahad, merupakan hari minggu untuk bersantai, berehat bersama keluarga. But not me. 

Hari minggulah hari aku bekerja sana sini. Tertonggeng, terpenyiarap dan macam-macam lagilah. Ke hulu ke hilir mencari moment yang penting untuk disnap. You know what i mean? Hihi

Oklah, nak sambung kerja. Penat semalam belum hilang lagi, ditambahkan pula penat hari ini? Ohh, hanya Allah sahaja yang tahu. Apa-apa pun, perlulah buat yang terbaik.  InsyaAllah esok atau lusa akan aku balas kunjungan korang semua. Ini pun cilok online sekejap ♉(ˆ▽ˆ)

Dedaaa

P/s: Cuba teka, apakah pekerjaan ku? hikhik

6 comments:

Haruno Hana 하나 said...

photographer eyh? hehe

chinta said...

photogrfer?hehe

Iehah Farihah said...

Blogwalking here..

sabor jelah awak..adalah hikmahnye nanti tu..

Nurul Aini said...

Ambil gambar ye? hehe.tertonggeng..terpenyiarap tu..hehe.

Hafizah Alsa said...

photographer? maybe?

nuyui a.k.a miss YUI said...

amil gmbr kan?