Monday, May 18, 2015

Ekatikah Craft: Wording Pillow


Assalamualaikum.

Semalam hari minggu. Jadinya habiskan masa di rumah dengan menyiapkan beberapa tempahan. Sedang leka menjahit, tetiba terfikir untuk buat design baru. Taraaa, hasilnya seperti di bawah. 



Sebelum ini banyak menerima tempahan design cartoon seperti, Minions, Domokun, Superman, Spiderman, Tororo dan pelbagai lagi yang comel-comel. Pernah juga customer request untuk buat wording yang cantik-cantik. Baru sekarang berkesempatan nak buat. Cantik tau ni kalau letak nama sendiri. Hehehe. 

Berminat atau ada sebarang pertanyaan?
WhatsApp 017-3050597
Email: tkah93@gmail.com
Untuk lihat design comel-comel yang lain, boleh search hashtags di instagram
#ekatikahcraft

P/s: Sekarang ada SALES Mini Owl Pillow. Klik SINI

6 comments:

Dayana AZ said...

Tikah, rasanya umur kita sama lah! Hee, and btw comel sangat and pandai sangat awak jahit. Wish I was this creative.

zulhilmitempoyak said...

simple and cantik!

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel je gtu..hihi.. ni mmg hot sbb utk kahwin pun ramai order.

aTieYusof Family said...

comelnya..cantik sgt :)

Gee Lion said...

cantik dan kreatif! =D

kisah earty said...

salam singgah..kreatifnye eka..