Sunday, May 31, 2015

Ekatikah Craft: Sales Mini Owl Pillow

Post Melekat!

Assalamualaikum.


Sempena bulan Mei yang mempunyai banyak hari-hari istimewa seperti Hari Ibu, Hari Nurse dan Hari Guru, Ekatikah Creative membuat sales untuk Mini Owl Pillow. Butiran seperti di bawah:

SALES Mini Owl Pillow serendah RM7.00 / pcs ( exclude postage ). Harga biasa RM15.00.

Material: Acrylic felt
Saiz: 19cm (w) x 15cm (h)
Warna: Pelbagai warna pilihan dan antaranya seperti di bawah.





Sangat sesuai untuk dibuat hadiah kepada mereka yang istimewa. Terutama pada kanak-kanak. Mereka pasti suka .

Berminat atau ada sebarang pertanyaan:
WhatsApp 017-3050597
Email: tkah93@gmail.com

Untuk lihat design pillow lain yang comel-comel, search di instagram hashtags
#ekatikahcraft

Sales sehingga hujung bulan Mei. Jadi, mari cepat-cepat buat tempahan. 

12 comments:

Miss Xyz said...

awat comel sgtt bantal tu. Nice2. ada potensi ni, jgn risau!

hana hadi said...

Alololo comelnya...

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Alorrhh omey angat niiii! Huaaaaaaaaaa

aisyah ambris said...

comey aihhh..

Azura Aziz said...

alalala.. comeynya..

Gee Lion said...

kita jadi geram tiap kali masuk blog ni tau.. selain blog farrah mf tu.. geram tengok. nak beli, tak boleh lagi. you olls memang kreatip. thumbs up!

abg jay said...

comel sangat2 ni..nak satu..hihi

Princess Mimi said...

erghh..comelnya..hahaha

Jari Manis said...

a'aahh lah so cute

aRz MoHa said...

Menarik.... Kain berbulu tak?

sha dhira said...

kenapa comel sangat ni.. tergoda taw... :D

AinAthirah Anuar said...

Singgah awal june ^^